top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

École hôtelière de Lausanne prezenta si in Romania prin intermediul Academiei de Studii Economice di

Aula Magna a ASE a gazduit miercuri, 5 aprilie, festivitatea de lansare oficiala a Programului de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalitatii, organizat in comun de Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si Ecole hoteliere de Lausanne (EHL), cea mai prestigioasa scoala din lume in domeniul managementului ospitalitatii. La festivitate au participat directorul de dezvoltare al Lausanne Hospitality Consulting, prof. dr. Ray Junius, membri ai corpului diplomatic, ai Camerelor de Comert, ai Consiliului Consultativ al ASE, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din turism, ai administratiei publice locale, specialisti, profesori si studenti ai ASE.


Programul va avea o durata totala de 198 de ore de formare in domeniul serviciilor si al industriei hoteliere, asigurate de specialisti de la scoala din Lausanne si ASE. Absolventii sai vor obtine un Certificat de atestare a competentelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale din Romania si un Certificat de Educatie eliberat de Ecole hoteliere de Lausanne.


Cursantii interesati pot urma, dupa absolvire, un modul optional de 5 zile, desfasurat la Ecole hoteliere de Lausanne. Cursul se adreseaza profesionistilor din business, cu precadere din industria ospitalitatii, care isi doresc o dezvoltare a carierei, dar si celor care vor sa se specializeze in acest domeniu. Programul se va desfasura pe parcursul a 9-10 luni, cu orarul concentrat in 3-6 zile/luna, cu cate 6 ore pe zi, programate spre sfarsitul saptamanii.


Conditii de inscriere :

  • *absolvent de studii superioare

  • *minimum 2 ani experienta in munca

  • *buna cunoastere a limbii engleze (certificat de atestare)

Selectia se face pe baza de eseu motivational (in limba engleza) si interviu.

Taxa de scolarizare este de 6000 euro, iar taxa de inscriere 100 lei.

Informatii privind inscrierea si documentele necesare : www.postuniversitare.ase.ro


Ecole hoteliere de Lausanne, fondata in 1893, este prima scoala de acest profil din lume, cu o mare contributie la dezvoltarea turismului in Elvetia si este considerata de catre specialisti ca fiind cea mai performanta pentru formarea de directori si operatori in industria ospitalitatii.


ASE este considerata drept cea mai importanta institutie de invatamant superior economic din tara si una dintre cele mai cunoscute universitati economice din Sud-Estul Europei.