top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Primul autogrill din România se va deschide, în aprilie, pe DN 1

Primul autogrill din România se va deschide, în aprilie, pe DN 1, în Prahova, iar construcţia va arăta ca un OZN. Valoarea investiţiei depăşeşte 1.500.000 euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conducerea societăţii care ridică primul autogrill din România a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ETU Autogrill este amplasat pe DN1, la kilometrul 96, pe raza localităţii Cornu din judeţul Prahova şi va funcţiona într-o clădire de tip OZN.

"ETU Autogrill se doreşte a fi un reper pentru persoanele aflate în tranzit, dar şi pentru localnici. Ideea ne-a venit de la observaţia că în România, în ultima perioadă nu s-au mai construit clădiri cu arhitectură mai deosebită. Construcţia implică o investiţie mai mare, dar am considerat că este oportun ca şi clădirea să fie un punct de atracţie. Arhitectul care a realizat proiectul este specializat în acest gen de construcţii, cu design mai futurist”, arată reprezentanţii societăţii.

ETU Autogrill va funcţiona într-o clădire impresionantă, de tip OZN, despre care, spun sursele citate, este unică în peisajul unităţilor de profil din România.

"Construcţia a început în luna noiembrie 2015, iar investiţia va depăşi 1.500.000 euro. ETU Autogrill va avea o capacitate de 88 de locuri, dar va include şi o sală de evenimente cu 110 locuri, iar în sezonul cald va fi deschisă şi o terasă”, adaugă reprezentanţii societăţii.

În ETU Autogrill vor funcţiona un restaurant de tip fast-food, pizzerie sau bar.

Constucţia va fi inaugurată în prima parte a lunii aprilie.

Potrivit BBC, Autogrill este o companie multinaţională de catering, care oferă mâncare caldă, pe autostrăzi şi drumuri naţionale în peste 40 de ţări din Europa şi SUA.

sursa

Etichete: