• Laurenţiu Mâță

INTALNIREA VINURILOR DE TOP ROMANESTI IN CENTRUL BUCURESTIULUI. TURISMUL VITICOL ESTE UN SECTOR CU P

BUCURESTI, 10 MAI 2016 – In perioada 6-8 mai a avut loc cea de-a doua editie a targului de vinuri si turism viticol REVINO – Descopera vinurile din Romania in centrul capitalei. 32 de expozanti, crame mici si mijlocii care au prezentat celor 1.300 vizitatori peste 200 de vinuri premium. In plus, de la biroul de turism viticol de la intrare persoanele participante au aflat detalii despre cum pot vizita o crama si care sunt costurile aferente unei astfel de excursii.

“Prezenta iubitorilor de vinuri si persoanelor care doresc sa le descopere din primele 2 zile de eveniment a crescut semnificativ fata de prima editie.” spune Alina Iancu fondator CrameRomania.ro si ReVino.ro si organizator Revino – Descopera vinurile din Romania. “Mai mult decat atat, vizitatorii din acest an de la Revino – Descopera vinurile din Romania constientizeaza consumul unui vin de calitate care sa fie potrivit pentru momentul zilei sau tipul de mancare ales. Este un pas important pe care noi romanii il facem spre a deveni cat mai educati si mai constienti de potentialul vinurilor realizate la noi in tara.”


Pe langa vinurile de top care au putut fi degustate in centrul Bucurestiului, reprezentantii cramelor le-au povestit persoanelor prezente despre vizitele la crame pe care le pot face. Informatiile au fost completate de cele de la biroul de turism viticol de la intrarea in sala de unde vizitatorii au avut acces la o imagine completa cramelor prezente la eveniment care primesc turisti care ii pot caza direct la ei sau in apropiere.

“Turismul viticol este un sector care creste incet, dar dezvoltarea este una continua. Publicul este din ce in ce mai educat si incepe sa aprecieze aceasta nisa a sectorului de calatorii pe care poate sa o realizeze chiar la noi in tara.” continua Alina Iancu.

Ziua de luni, 8 mai 2017, a fost dedicata in exclusivitate sectorului HoReCa. Astfel, reprezentantii cramelor s-au intalnit direct cu cei ai restaurantelor, hotelurilor si barurilor din Bucuresti si nu numai. Atmosfera a fost una profesioanala creata special pentru discutiile de afaceri care au avut loc.


Evenimentul REVINO – Descopera vinurile din Romania a fost unul premium, unde toate cramele prezente au beneficiat de aceleasi conditii si de standuri similare. Astfel, diferentierea din partea vizitatorilor a fost doar la nivel de calitate a vinurilor prezentate si a discutiilor personale cu reprezentatii cramelor.


Pentru promovarea turismului viticol din Romania, Alina Iancu a dezvoltat proiectele CrameRomania.ro (singura baza de date bilingva – romana si engleza - a cramelor din Romania), Revino.ro (agregator de tip Trip Advisor al cramelor si magazinelor specializate de vinuri – vinoteci si restaurante – din Romania).

Parteneri

© 2009 - 2020 Top Hospitality Copyright

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant