top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hilton anunță deschiderea hotelului DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza

Brandul DoubleTree by Hilton intră pe piața hotelieră din Cluj-Napoca. Situat central, hotelul DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza se alătură astfel Hampton by Hilton Cluj-Napoca – devenind prima unitate sub brandul DoubleTree by Hilton din oraş. Aflat în proprietatea Transylvania Trek, care îl şi administrează, DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza este situat pe Strada Sindicatelor 9-13, la numai 8 km distanţă de Aeroportul Internaţional Avram Iancu.

Oaspeţii pot descoperi cultura urbană din Cluj-Napoca vizitând monumentele istorice din apropiere, printre care se numără Biserica Romano-Catolică Sf. Mihail, Piaţa Muzeului şi Catedrala Mitropolitană. De asemenea, turiştii pot să exploreze istoria țării, la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei, sau să facă o plimbare prin Parcul Central, evadând din aglomeraţia oraşului într-unul dintre cele mai frumoase parcuri ale sale. Având în vedere faimoasele festivaluri muzicale, cafenelele boeme și opera ca elemente de mare atracţie în Cluj-Napoca, oaspeţii se vor putea bucura de un sejur cultural desăvârșit.


Printre facilităţile oferite de hotel se numără:

  • Restaurante Turiștii pot porni într-o adevărată călătorie culinară în minunatul restaurant Marco Polo, cu un bufet asortat pentru micul dejun, astfel încât să-şi înceapă ziua în forţă. Pentru prânz şi cină, pot să aleagă dintr-o mulţime de preparate internaţionale, oferite de restaurantul modern Ken Sai, unde sunt disponibile inclusiv reţete europene de succes, pregătite într-o notă inedită, cu ingrediente proaspete, naturale, cultivate la nivel local. După apetisantul meniu de la Ken Sai, oaspeţii se pot instala confortabil pentru a se bucura de farmecul câtorva momente de singurătate lipsite de griji în Barul Syndicate al hotelului, unde îi aşteaptă o selecţie clasică de băuturi apreciate în toată lumea, între care diverse tipuri de coniac şi whisky.

  • Spații de relaxare Oaspeţii pot să se împrospăteze la Salute Per Aqua Spa, beneficiind de tratamente corporale şi masaje relaxante, sau să facă o baie în piscina încălzită din interiorul hotelului, de unde se deschide o minunată panoramă asupra oraşului. De asemenea, au la dispoziţie un centru de fitness deschis non-stop.

  • Săli pentru întâlniri și evenimente DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza are trei săli de conferinţe iluminate natural, cu o capacitate de până la 410 oaspeţi. Având o recepţie pentru servirea băuturilor şi două terase panoramice, de unde se deschid privelişti superbe asupra oraşului, DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza oferă spaţii excelente pentru orice eveniment corporatist sau privat.


“Suntem încântaţi să ne întâmpinăm oaspeţii în cel mai nou hotel din Cluj- Napoca,” a declarat Andreea Bălaj, General Manager al DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza. “Hotelul este primul de acest tip care s-a deschis în frumosul nostru oraş, care atrage în fiecare an numeroşi turiști. De la cei care îşi doresc să exploreze oraşul, până la cei care vor să organizeze conferinţe în spaţiul nostru versatil, special amenajat în acest scop, ne adaptăm cerinţelor fiecărui călător,” a adăugat reprezentantul DoubleTree by Hilton.


DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza oferă oaspeților ocazia de a beneficia de avantajele programului de fidelizare Hilton Honors. Astfel, membrii Hilton Honors care îşi fac rezervări folosind platformele Hilton, au acces la diverse beneficii, printre care o metodă de plată flexibilă, care le permite să aleagă aproape orice combinaţie de puncte şi bani ca să îşi rezerve cazarea, o reducere preferențială acordată membrilor Hilton Honors şi care nu mai poate fi găsită altundeva. De asemenea, oferta include şi acces gratuit la o conexiune Wi-Fi standard.