top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Unde se deschide primul hotel ibis Styles din România

Orbis Hotel Group, partener strategic în Europa de Est al AccorHotels, își continuă dezvoltarea în regiune într-un ritm rapid. Grupul își extinde rețeaua de hoteluri prin semnarea unui contract de management pentru un hotel ibis Styles în București cu partenerul și investitorul local, Construcții Erbașu.


„Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și țintim poziția de lider și în România, una dintre cele mai dinamice piețe din regiune. România oferă o perspectivă excelentă pentru hoteluri cu branduri internaționale atât în capitală, cât și în țară, cu un sprijin regional puternic din partea Orbis. Sosirea ibis Styles la București, o marcă internațională cunoscută și recunoscută, care oferă inovație și o nouă experiență hotelieră, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare în România”, a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group.


Clădirea existentă, situată în imediata vecinătate a cartierului de afaceri din București, se va alătura rețelei ibis Styles la mijlocul anului 2018, după renovarea completă. Hotelul va dispune de 96 camere, un restaurant, un bar, precum și o sală de conferințe. “Suntem încântați să punem, împreună cu Orbis/AccorHotels, bazele primului proiect ibis Styles din București și sperăm că va avea un mare succes”, a comentat Cristian Romeo Erbașu, director general al Construcții Erbașu.

Etichete: