top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hilton anunță deschiderea Hampton by Hilton Iași

Iași, 31 octombrie, 2017 - Hampton by Hilton, brandul deținut de Hilton, cunoscut pentru servicii reprezentative, reunite sub conceptul de “Hamptonality”, anunță deschiderea primului hotel Hampton by Hilton din Iaşi (strada Anastasie Panu nr. 26) şi al doilea sub acest brand din România. Având 117 camere, noul Hampton by Hilton oferă un mediu primitor şi servicii de calitate, care asigură 100% satisfacţia clienţilor. Garantat™.


“Situat în centrul oraşului, în apropierea centrelor de afaceri și în proximitatea zonelor de divertisment și cumpărături, Hampton by Hilton Iaşi este alegerea ideală atât pentru oaspeţii care vin aici pentru afaceri, cât și pentru cei care vin de plăcere,” a declarat Anca Stecyk, General Manager. “Întreaga noastră echipă așteaptă cu nerăbdare să îi întâmpine pe turiști şi să le asigure o şedere plăcută, în timp ce aceștia explorează regiunea istorică a Moldovei.”


Printre facilitățile pe care Hampton by Hilton Iasi le oferă oaspeților săi se numără micul dejun cald, cu gofre delicioase şi oferte de sezon. În plus, oaspeţii beneficiază de Wi-Fi gratuit, un centru de conferinţe şi o sală de fitness cu acces non-stop.


Noul hotel este poziționat aproape de muzee, case memoriale, monumente istorice şi religioase. Oaspeţii pot explora fostul “oraş al celor o sută de biserici”, situate pe aşa-numitul Platou de Aur din apropiere. Palatul Roznoveanu, Casa Alexandra Balş şi Teatrul Naţional se află de asemenea în apropierea hotelului. În plus față de arhitectura minunată a oraşului, turiștii se pot bucura de atmosfera din Grădina Botanică, de Piaţa Unirii sau de mall-urile moderne unde pot lua masa. Cei care doresc să se relaxeze după o zi încărcată au la dispoziţie cel mai mare spa din regiunea de nord-est a României, foarte aproape de hotel.


Brandul Hampton by Hilton este cunoscut pentru stilul propriu în domeniul ospitalității, denumit “Hamptonality” – un termen definit prin mediul primitor şi serviciile de calitate care anticipează nevoile oaspeţilor.


Oaspeții Hampton by Hilton Iaşi beneficiază de programul de loialitate Hilton Honors. Astfel, membrii Hilton Honors care îşi fac rezervări direct, prin intermediul platformelor Hilton, economisesc timp şi bani; în plus, beneficiază de reduceri exclusive, Wi-Fi gratuit sau o schemă de plată flexibilă, care le permite să aleagă aproape orice combinaţie de puncte şi bani pentru a face rezervări.