top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Intalnire de networking profesional "Top Hospitality Network Romania" - Editia nr 33

Va invitam la cel mai important eveniment dedicat networking-ului profesional din ospitalitatea romaneasca. Afla mai multe despre evenimentele noastre aici!

In contextul actual cand dezvoltarea profesionala si antreprenoriala este strans legata de cultivarea unui networking sanatos, care sa iti faciliteze accesul la resurse de calitate, cand afacerile tind sa stagneze sau chiar sa scada, trebuie gasite urgent solutii de remediere a situatiei: noi parteneri, colaboratori, clienti. Top Hospitality Network Romania are deosebita placere de a va invita la o intalnire de Professional Networking, aceasta fiind cea de-a 33-a editie a evenimentului "Intalnire de Networking in Ospitalitate", in data de 20 februarie 2018.


Noi consideram ca cea mai de pret avutie a unei companii o reprezinta oamenii, datorita capacitatii acestora de a relationa, de a crea legaturi intre diferite departamente si companii.


De aceea misiunea noastra este sa formam legaturi intre profesionisti in cadrul unor intalniri de networking, intalniri care ofera posibilitatea contactarii de noi parteneri, furnizori, distribuitori sau, de ce nu, clienti.


Concentrat pe durata a 3 ore, evenimentul va reuni intr-un cadru relaxant profesionisti din ospitalitate (Management / FOH & BOH), administratori si patroni de restaurante, producatori de echipamente si produse. ( vedeti aici pagina evnimentului )Program: 18:00 - Welcome, Networking 18:30 - 19:00 - Prezentare si Speakeri 19:00 - 20:00 Networking / Degustari.


Eveniment organizat de catre Top Hospitality Network Romania ( www.tophospitality.ro ). Intrarea este LIBERA insa se face doar pe baza de invitatie! Pentru a obtine o invitatie gratuita va rugam sa va inregistrati participarea aici: https://goo.gl/QhgTSJ Acest eveniment se adreseaza doar profesionistilor din domeniul ospitalitatii!

Etichete: