top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

ANTONIO BACHOUR vine pentru prima oara in Romania!

Unul din cei mai mari pastry chefi din lume, autor a 4 cărți de succes dedicate deserturilor, câștigător al premiului Zest "Baking & Pastry Innovator", proprietar de cofetărie "Bachour Bakery + Bistro" și Executive Pastry Chef Starwood Hotel “The St. Regis Bal Harbour Resort” din Miami, SUA, Pastry Chef ANTONIO BACHOUR vine în România la invitația ICEP HOTEL SCHOOL pentru o colecție de MasterClass-uri de excepție.

​- 19-20-21 Martie 2018 - Modern Desserts Bachour Style | 3 Zile Hands-On MasterClass

​- 26 -27 Martie 2018 - The Art of Plated Desserts Bachour Style | 2 Zile Hands-On MasterClass

- 24 Martie 2018 - 8 Ore MasterClass Bachour Style.


Antonio Bachour a crescut în Puerto Rico și a fost interesat de arta patiseriei de la o vârstă fragedă, datorită copilariei petrecute în brutăria familiei sale. După ce a lucrat în Puerto Rico la Sand Hotel & Casino și la Ritz-Carlton, s-a mutat în anul 2001 la Miami Beach, devenind patiserul șef la restaurantul Talula. A lucrat mai târziu la Devito South Beach și Scarpetta din New York și Miami. În 2009, Bachour a fost rugat de KNR Food Concepts să facă parte din echipa de deschidere a hotelului W South Beach. La scurt timp, a preluat responsabilitatea pentru toate produsele de patiserie pentru hotelul Trump Soho și restaurantele sale. În 2011, revista Dessert Professional a selectat Bachour ca fiind unul dintre "Top 10 Patiseri" din Statele Unite. Antonio a fost, de asemenea, un finalist la International Chef Congress Pastry Competition din 2011. În prezent, Bachour a devenit bucătarul executiv de patiserie la St. Regis Bal Harbour Hotel. Deserturile exclusive ale lui Bachour au fost prezentate în numeroase publicații de patiserie din întreaga lume. Top Hospitality Romania si Chefs Network Romania sunt partenerii media oficiali ai acestui eveniment.


Înscrierile au început insa locurile sunt limitate! Pentru mai multe informații puteti accesa pagina dedicata acestui eveniment: www.icephotelschool.com/antonio-bachour Tel: +40 773 797 075 Email: secretariat@icephotelschool.com