top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

ICEP HOTEL SCHOOL | Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii


Va prezentam primul material realizat în urma parteneriatului Pe-plus.ro Top Hospitality Romania unde așezăm în lumina reflectoarelor activitatea școlii internaționale de Management al Ospitalității ICEP Hotel School.


Cursurile de formare profesională au luat naștere în 2011, propunându-și să insufle know-how într-o piață aflată în permanentă căutare de personal bine pregătit.


Pornind de la cursuri de calificare și specializare și până la cursurile de perfecționare, ICEP Hotel School, prezentă în București, Iași și Cluj, dispune de resursele necesare pentru a răspunde cererii din ce în ce mai mari din piața HoReCa, transformând tineri entuziaști în profesioniști desăvârșiți.


În parteneriat cu prestigioase instituții educaționale internaționale, experți și traineri dedicați, hoteluri, restaurante și cofetării de top, ICEP HOTEL SCHOOL ofera programe de formare profesională cu certificare internațională, traininguri de companie pentru profesioniștii din industrie, ateliere și workshopuri moderne și actuale.


Cei interesati pot contacta Icep Hotel School sunand la 0311 082 000 sau la mobil 0773 797 075.