top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism se reorganizeaza si numeste directorii r

Consiliul Director al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMÂNIA , reprezentat de președinte Ștefan Bercea și secretar general Cornelia GHIȘOI , în urma ședinței din data de 12 februarie 2018, a stabilit următoarele:

1.Numirea , cu atribuțiile prevăzute de Statutul și Regulamentul de Organizare și Funcționare al A.N.B.C.T. - ROMÂNIA , pentru următoarele funcții:

  • Manager de proiect - Neag Adrian

  • Director regional Transilvania - Paul Siserman

  • Director regional Moldova - Florin Popa

  • Director regional București - Muntenia - Laurențiu Mâță

  • Coordonator comitet Tineret - Alin Barabancea

  • Responsabili Departament Media - Laurențiu Mâță și Alexandru Petrescu

2.Poziționarea pe lista de așteptare pentru înscrierea la Culinary World Cup Luxembourg din 24-28.11.2018 a echipelor naționale de seniori și juniori - sub coordonarea Chef Cezar Munteanu .

3.Actualizarea bazei de date cu membrii asociației și transmiterea de comunicate fiecărui membru în vederea definitivării listei finale actualizate a membrilor - termen 01.03.2018.

4.Aprobarea calendarului de activități și evenimente al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMÂNIA pentru anul 2018.

5.Aprobarea protocoalelor de colaborare - draft - cu Ministerul Turismului, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Educației Naționale, inspectoratele școlare județene și unitățile de învățământ cu specific alimentație publică și turism din România.

6.Transmiterea către World Association of Chefs Societes a formularului de intenție de organizare în anul 2019 a primului seminar pentru jurați World Chefs în România, sub patronajul World Association of Chefs Societes și organizarea Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMÂNIA

7.Aprobarea regulamentelor de organizare și deșfășurare a competițiilor culinare pentru anul 2018, conform calendarului de activități.

Etichete: