top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii va avea loc pe 11-12 Aprilie, la JW Marriott Buchare

Evenimentul aflat la a doua editie va avea loc in 11-12 Aprilie la Grand Ballroom ABC de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.

"Vom identifica tendintele mondiale in consumerism si vom afla tips&tricks despre competitivitate mondiala de la Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute si Professor Stephane Garelli, fondatorul IMD World Competitiveness Center si fost Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani. Alaturi de ei va participa Jörg Gerbig, Chief Operating Officer Takeaway, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de comenzi online de mancare din Europa." spune Florim Maxim.

Principalele paneluri ale conferintei sunt Administratie, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umana si Comunicarea Digitala. In cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare.


Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii organizata de HORA (Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania) si Hospitality Culture Institute (www.hospitalityculture.ro) este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime si profesionale a problemelor de business din industria ospitalitatii romanesti si solutionarii acestor probleme intr-o maniera integrata si adaptata cadrului economic, social si politic din Romania. Aceasta conferinta isi propune sa devina un partener pe termen lung si un consultant legitim pentru profesionistii din industria HoReCa romaneasca.

Este un eveniment care reuneste lideri din industria ospitalitatii nationale si internationale, profesionisti in marketing si comunicare si autoritati economice si politice din Romania si din strainatate. Totodata, evenimentul reprezinta o excelenta oportunitate de relationare si schimb de informatii.


Top Hospitality Network Romania este parteneri media al acestui eveniment. Inscrierile se pot face la https://conferinta.horaromania.org/inscriere/.