top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Cine sunt speakerii de la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii va avea loc pe 11-12 Aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu peste 300 de participanti, owneri si top management din industrie. Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital&Delivery.

Aflam tendintele din consumerism la nivel mondial si national de la:


Stephane Garelli, Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani


Unul dintre cei mai râvniți speakeri în plan mondial și pentru prima dată în România, Stephane Garelli reprezintă cea mai înaltă autoritate atunci când vorbim de domeniul macroeconomiei.


A fondat IMD World Competitiveness Center, care oferă servicii de analiză atât companiilor private cât și statelor din lumea întreagă. Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani, consultant de vârf, membru în diverse consilii academice și nu în ultimul rând autor a numeroase bestselleruri pe probleme de business, Stephane Garelli este cel mai căutat specialist pe probleme de competitivitate economică.


 

Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler InstituteCel mai important analist de tendințe al momentului, Dr. David Bosshart este CEO al Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția.

Cu peste 1800 de prezentări în 40 de țări și o audiență totală de peste 300 000 oameni, Dr. David Bosshart este expert în evoluția piețelor la nivel global și impactul acestora asupra consumerismului. Munca sa se concentrează pe subiecte precum transformările societății consumatoare, digitalizarea, managementul și cultura HoReCa, globalizarea și filozofia politică. 

Dragoș Petrescu, președinte HORA

A pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus până pe cele mai înalte culmi, reușind totodată de mai multe ori să intre în „Top 100 cei mai admirați CEO din România”. Ca cifră de afaceri pe segmentul restaurantelor, City Grill se află pe a treia poziție, în spatele McDonald’s și KFC, însă este singuru brand cu capital 100% românesc.

Astăzi este președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România, de numele căreia se leagă realizări precum scăderea TVA-ului la 9%, impozitul pe dividente de 5%, Legea produselor congelate sau Legea privind impozitul specific unor activități.


 

Călin Ile, președinte FIHR


Călin Ile este cel mai bine cotat profesionist din industria hotelieră autohtonă. A condus rând pe rând Grand Hotel Continental, a creat de la zero echipa din jurul Ibis Constanța, a urmat Ibis Gara de Nord, pentru ca astăzi să îi fie încredințată conducerea tuturor hotelurilor Ibis din România.

Cunoscut pentru pasiunea cu care se dedică meseriei, la curent zi de zi cu cele mai noi trenduri internaționale, Călin Ile este de asemenea primul român onorat cu distincția „hotelierul anului”, pe care a primit-o în 2011.
 

Daniel Mischie, CEO City Grill

Daniel Mischie activează în industria ospitalității din 1996.

A pus bazele primului restaurant City Grill, în anul 2004, alături de Dragoș Petrescu. Astăzi conduce grupul care numără nu mai puțin de 7 branduri diferite și 19 locații, coordonând totodată nu mai puțin de 1500 de angajați.

 

Laurențiu Dumitrescu, Managing Partner Digital Star


Laurențiu Dumitrescu conduce poate cea mai performantă, premiată și deci căutată agenție de marketing interactiv din piață.


În anul 2015, aceasta a fost singura agenție care a câștigat în anul 2015 la Effie Awards cu o campanie 100% digitală. A lucrat pentru unele dintre cele mai mari branduri internaționale precum Samsung, McDonald’s sau H&M. 

Alfred Gerard Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza


A venit în România la începutul anilor ’90 și a deschis un business care peste ani avea să devină unul dintre cele mai de succes de pe segmentul în care activeaza: Jerry’s Pizza.

Dacă astăzi, livrarea la domiciliu este un must, în anii ’90 Alfred Dauteuil a fost un pionier al acestui segment. În perioada în care și-a lansat businessul, românii puteau comanda pizza doar în magazin – Panipat sau reustaurant – Pizza Hut.
 

Jörg Gerbig, COO (Chief Operating Officer) Takeaway

Jörg Gerbig este chief operating officer al celui mai important jucător de pe piața europeană de food delivery.

Takeaway.com activează în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Austria. Nu cu mult timp în urmă, gigantul european și-a canalizat atenția și spre piețele din estul Europei, achiziționând platformele Oliviera (România) și BGmenu (Bulgaria).

 

Daniela Bogdescu, Owner TELINFINITY


A pus bazele companiei Telinfinity în urmă cu aproximativ 4 ani, dintre care 2 ani au fost dedicați exclusiv industriei Horeca.


Crede foarte mult în simplitate și eficiență, iar întreg conceptul Telinfinity pornește de la aceste valori. Sloganul Telinfinity “Smart technology for your business” ne îndeamnă să alegem să folosim tehnologia într-un mod cât mai inteligent. Dispozitivele pe care le recomandă au apărut și rezistă pe piața externă de peste 20 de ani, dovedindu-se astfel un adevărat ajutor în dezvoltarea oricărui business și în creșterea profitului. Teleinfinity lucrează cu jucători mari din industria Horeca, precum: Marriot, Radisson sau Taco Bell.


 

Călin Ionescu, COO KFC, Pizza HUT, Cinnabon, Hard Rock, Paul, PHD

Călin Ionescu a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții de conducere în companii importante din industria HoReCa. A fost manager executiv, iar mai apoi de brand manager al US Food Network, operatorul KFC.

În cadrul aceleiași companii a ocupat ulterior poziția de director general. Începând cu anul 2012 este COO KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul și Cinnabon.

 

Andrei Mihăilescu, Manager Operatiuni WuXing & Fooda


Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul HoReCa, principalele proiecte si directii de actiune au fost cele de dezvoltare a companiilor, cresterea productivitatii si construirea echipelor.

Considera ca principala resursa in industria ospitalitatii sunt oamenii si crede ca o companie sanatoasa este cea cu “angajati fericiti si clienti fericiti”.


Motto-ul dupa care se ghideaza este: “Atitudinea este totul! 

Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli

În 2005, împreună cu fratele său, a pornit la drum cu un business mic, de cinci angajați.

Astăzi, conduce un adevărat imperiu, cu sute de angajați și zeci de locații și concepte diferite ca braseria Fratellini, pubul reinventat Biutiful sau locația de fine dinning Uanderful.


 

Marius Mocian, Sales Director hipMenu

Peste 100 de restaurante la nivel național consiliate în delivery business.

Specialist în startup-uri, business development, corporate sales, strategic thinking și guerrilla marketing, de numele lui Marius Mocian se leagă crearea și dezvoltarea unei largi comunități de antreprenori transilvăneni, din domenii precum IT, Distribuție, Comerț, Resurse Umane, Online.