Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Polonezii de la Pizza Dominium, care în cel mai bun moment ajunseseră la zece pizzerii în România, au tras obloanele şi au ieşit de pe piaţa locală

20/08/2018

 Momentan polonezii îşi concentrează atenţia asupra pieţei-mamă, unde mai au 70 de localuri, potrivit datelor de pe site-ul propriu  Treptat, grupul s-a retras şi de pe alte pieţe unde îşi încercase norocul, precum Irlanda sau Belarus, conform datelor ZF . Pe piaţa locală a pizzeriilor, Pizza Dominium se lupta atât cu grupuri străine precum Pizza Hut sau Domino’s, cât şi cu branduri locale ca Jerry’s sau Presto şi localuri de cartier. 

 

Lanţul de pizzerii Pizza Domi­nium, controlat de un grup polonez cu acelaşi nume, a ieşit de pe piaţa locală după ce a închis toate unităţile pe care le mai deţinea în România, potrivit fostului CEO al companiei, executivul român Daniel Grigorescu. "În Polonia, chiria reprezintă maximum 18% din încasările unui restaurant, la noi a ajuns să depăşească 30% şi nu este sustenabil"  a spus Grigorescu, executivul care conducea operaţiunile Pizza Dominium de la intrarea companiei pe piaţă si este de părere că farmaciile şi cazinourile dictează nivelul chiriilor în zonele cu vad pietonal.

 

El s-a retras de la conducerea companiei la începutul acestui an şi nu a oferit alte informaţii privind decizia grupului de a face exit din România. Contactat de ZF, grupul polonez nu a răspuns până la închiderea ediţiei solicitării privind motivele care au stat în spatele acestei decizii de business. 

 

Please reload

Parteneri