top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Cel mai mare juriu al unei competitii din Romania Romanian Hospitality Awards, pentru excelenta in o

Hospitality Culture Institute lanseaza Romanian Hospitality Awards, un proiect de recunoastere si premiere a excelentei din industria HoReCa autohtona. Romanian Hospitality Awards, https://awards.hospitalityculture.ro/, premiaza pasiunea, serviciile de calitate, atentia la detalii, dorinta de a explora noi teritorii si rezultatul la care aspira toti, multumirea desavarsita a clientului.

Vor fi nominalizate 13 categorii - Restaurant, Bar/Pub, Cafenea/Ceainarie, Hotel, Club, Patiserie/Cofetarie, Delivery brand, Fast food, Festival , Bucatar, Antreprenor, Cea mai buna deschidere din piata in 2017, Furnizorul anului in HoReCa. Vor exista si doua premii speciale oferite de organizatori: premiul publicului pentru cel mai bun restaurant si premiul special. Se vor premia Top 3 propuneri din fiecare categorie. In total, vor fi acordate 41 de premii.

Juriul care va stabili castigatorii va cuprinde 100 de personalitati din toata tara, lideri de opinie, oameni-cheie ai comunitatii si experti in HoReCa si alte industrii. Este cel mai mare juriu al unei competitii din Romania.

“Un sector economic al unei tari ar trebui sa functioneze ca o corporatie. Diferite expertize si experiente reunite intr-un tot ce in final reuseste sa schimbe vietile oamenilor in mai bine si sa produca valoare adaugata. In acelasi mod juriul Romanian Hospitality Awards reuneste experti din management, entrepreneurship, barista, barmani, bucatari, servicii si altii pentru a desemna si celebra excelenta in ospitalitate”, spune Florin Maxim, fondatorul Hospitality Culture Institute.

Jurizarea va avea loc online, in doua etape, nominalizari si votare, pe un website dedicat concursului. Membrii juriului nu au voie sa voteze locatiile la care sunt actionari, pe care le administreaza sau conduc. Criteriile care stau la baza jurizarii sunt opinia personala si experienta profesionala. Intreg procesul de jurizare va fi auditat de catre casa de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii.

Gala de premiere va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2018. La eveniment sunt asteptati peste 250 de participanti. Hospitality Culture Institute reuneste lideri din ospitalitate, profesionisti din diverse industrii, arhitecti, reprezentanti media, antreprenori si business angels. Misiunea sa este aceea de a identifica tendinte cu impact economic, social, politic si cultural si de a imparti know-how si solutii aplicate. Cele mai recente proiecte ale sale sunt platforma video www.pe-plus.ro, primul research independent de food service national, Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii si Investors HUB.