top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Ray Iunius, Presedintele Juriului la Romanian Hospitality Awards

Ray Iunius, Business Development Director la Lausanne Hospitality Consulting, este Presedintele Juriului la Romanian Hospitality Awards.

Romanian Hospitality Awards, https://awards.hospitalityculture.ro/, proiect organizat de Hospitality Culture Institute, premiaza pasiunea, serviciile de calitate, atentia la detalii, dorinta de a explora noi teritorii si rezultatul la care aspira toti, multumirea desavarsita a clientului. In cadrul acestui proiect vor fi nominalizate 13 categorii - Restaurant, Bar/Pub, Cafenea/Ceainarie, Hotel, Club, Patiserie/Cofetarie, Delivery brand, Fast food, Festival , Bucatar, Antreprenor, Cea mai buna deschidere din piata in 2017, Furnizorul anului in HoReCa. Vor exista si doua premii speciale oferite de organizatori: premiul publicului pentru cel mai bun restaurant si premiul special. Se vor premia Top 3 propuneri din fiecare categorie. In total, vor fi acordate 41 de premii.

Juriul care va stabili castigatorii va cuprinde personalitati din toata tara, lideri de opinie, oameni- cheie ai comunitatii si experti in HoReCa si alte industrii. Este cel mai mare juriu al unei competitii din Romania. Mai mult decat atat, il va avea ca presedinte pe Ray Iunius, marele vizionar al industriei ospitalitatii.

Cultura ospitalitatii defineste un popor, o tara dar si o economie. Unul din zece joburi apartine azi Industriei mondiale a ospitalitatii ce ocupa aproape 300 de milioane de oameni, 10.2 % din PIB-ul mondial si o cifra de afaceri de peste 7.2 trilioane de dolari. Romania a avut o traditie insemnata in acest sector economic si incearca azi sa revina pe harta destinatiilor turistice. Pentru aceasta este insa nevoie de educatie, profesionalism si multa pasiune. Acesta este poate adevarata reteta a excelentiei si a succesului . Cu ea devii campion iar pe campioni dorim sa-i facem cunoscuti lumii intregi. Romanian Hospitality Awards este semnul nostru de recunostinta pentru acesti campioni”, spune Ray Iunius, Business Deevelopment Director Lausanne Hospitality Consulting.

Jurizarea va avea loc online, in doua etape, nominalizari si votare, pe un website dedicat concursului. Membrii juriului nu au voie sa voteze locatiile la care sunt actionari, pe care le administreaza sau conduc. Criteriile care stau la baza jurizarii sunt opinia personala si experienta profesionala. Intreg procesul de jurizare va fi auditat de catre casa de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii.