top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Marii castigatori ai Arenei Bucatarilor

In acest weekend s-a desfasurat la Brasov cea de-a 10 editie a concursului gastronomic dedicat bucatarilor profesionisti, Arena Bucatarilor concurs initiat si organizat de cate Selgros Romania. Din start trebuie sa va spunem ca nivelul acestei editii a fost unul foarte ridicat din toate punctele de vedere. Noua sala dedicata exclusiv acestui concurs de prestigiu este una absolut senzationala, utilata ultra-modern pentru a permite desfasurarea concursului la cel mai inalt nivel de cerinte competitionale.


Daca la senori toata lumea se astepta la un nivel competitional ridicat, supriza a venit din partea juniorilor care au impresionat atat juratii cat si audienta prezenta la concurs. Primele trei locuri au fost ocupate de Gabriel Rusu ( locul 3 ), Stan Alexia ( Locul 2) si Munteanu Dadiana ( Locul 1 ) . Juriul care a evaluat creațiile tinerelor talente a fost format din nume mari ale gastronomiei românești: Cezar Munteanu, Nico Lontras, Ciprian Nicolescu, Victor Melian, Jakob Hausmann, Cornelia Ghișoi și Liviu Preda.


La seniori lupta a fost una foarte stransa, cu preparate care au atins un nivel de complexitate foarte ridicat, si in care au invins stapanirea de sine si experienta competitionala. Juriul a fost format din: Leo Aichinger (Austria), Pavel Vasiliev (Rusia), Cezar Munteanu, Nico Lontras, Jakob Hausmann, Victor Melian, Ioan Florescu, Cornelia Ghișoi, Liviu Preda și Ciprian Nicolescu. Podiumul a fost ocupat de catre:


Locul 3: Cobuț Răzvan Daniel

Locul 2: Todean Marius

Locul 1: Hairadin LaurențiuCâștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 a primit un premiu de 10.000 de lei și o săptămână de pregătire în afara țării alături de un chef din grupul Transgourmet. De remarcat ca Hairadin Laurentiu a mai castigat locul 2 la editia din 2016 a concursului Arena Bucatarilor.Top Hospitality Romania a fost si de aceasta data parteneri media al acestui prestigios concurs si a relatat constant in social media si pe pagina de facebook informatii si imagini in timp real. Multumim Selgros pentru increderea acordata si ne vedem in 2019 pentru un nou concurs Arena Bucatarilor.