top of page

Romanian Hospitality Awards și-a aflat câștigătorii

Prima ediție a Romanian Hospitality Awards și-a aflat câștigătorii! Miercuri, 7 noiembrie, peste 250 de membri marcanți din HoReCa autohtonă și-au dat întâlnire la Stejarii Country Club, pentru a celebra excelența din ospitalitate.


Cei 77 de membri ai juriului în fruntea căruia s-a aflat Prof. Ray F. Iunius, Director of Business Development la Lausanne Hospitality Consulting, o companie a Ecole hôtelière de Lausanne si Swiss Hotel Association, și-au oferit expertiza în a realiza clasamente pentru cele 13 categorii de jurizare. Astfel, premiul pentru cel mai bun restaurant din România a mers către restaurantul clujean Baracca, Joseph Hadad a obținut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obținut premiul pentru cel mai bun bar/pub, .Calif a fost declarat cel mai bun QSR (Quick Service Restaurant), iar Dragoș Petrescu a obținut premiul pentru cel mai bun antreprenor din România.


Nu doar cei 77 de specialiști au decis câștigătorii Romanian Hospitality Awards. În urma votului online, publicul larg a putut acorda un premiu special la categoria Cel mai bun bar/pub, premiu care a mers către Hard Rock Cafe.


De asemenea, Dragoș Anastasiu, președinte Eurolines, a obținut premiul de excelență pentru întreaga activitate iar Saade Hadan, manager general Dnata, a obținut premiul special pentru susținerea excelenței din ospitalitate.


Romanian Hospitality Awards vine pe nevoia industriei de multiplicare si de afirmare. Acest sector nu mai incape in matrita ce i-a fost data. Matca acestui rau trebuie largita si adancita! Ne dorim sa gasim si sa promovam modele de success, antreprenori puternici cu business-uri solide, profesionisti de talie mondiala. Si prin ei sa schimbam mentalitati in societate.” Florin Maxim, Fondator Hospitality Culture Institute


Romanian Hospitality Awards reprezintă cel mai ambițios proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din ospitalitate și totodată competiția cu cel mai mare număr de jurați. 77 de specialiști ai industriei au nominalizat și votat cele mai importante componente ale ospitalității românești: Cea mai bună cafenea; Cel mai bun bar/pub; Cel mai bun hotel; Cel mai bun club; Cea mai bună patiserie/cofetărie; Cel mai bun brand de food delivery; Cel mai bun QSR; Cel mai bun festival; Cel mai bun restaurant; Cel mai bun chef; Cel mai bun antreprenor; Cea mai bun[ deschidere; Cel mai bun supplier.


Procesul de jurizare a fost format din doi pași. În prima etapă, fiecare membru al juriului și-a nominalizat favoriții pentru cele 13 categorii. Brandurile cu minim 3 nominalizări s-au calificat în etapa finală a competiției, acolo unde membrii juriului au alcătuit un top 3 pentru fiecare categorie. Astfel, locul 1 a primit trei puncte, locul 2, două puncte iar locul 3, un punct. Nominalizații cu cele mai multe puncte au fost desemnați câștigători.


Romanian Hospitality Awards este un eveniment organizat de Hospitality Culture Institute. Asociația organizează traininguri, workshopuri, conferințe, cercetări de piață și dezvolta in general servicii suport pentru afacerile din ospitalitate.


Lista completă câștigătorilor Romanian Hospitality Awards:

Cea mai bună cafenea

  • Locul I – Origo

  • Locul II – Nuba Cafe

  • Locul III – Café Verona

Cel mai bun bar/pub

  • Locu l – Biutiful

  • Locul II – Nomad Skybar

  • Locul III – Hard Rock Cafe

Cel mai bun hotel

  • Locul I – Radisson Blu Hotel Bucharest

  • Locul II – J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel

  • Locul III – Teleferic Grand Hotel

Cel mai bun club

  • Locul I – Fratelli

  • Locul II – Loft

  • Locul II– Nuba

  • Locul III – Expirat

Cea mai bună patiserie/cofetărie

  • Locul I – French Revolution

  • Locul II – Rue du Pain

  • Locul III – Zexe Braserie

Cel mai bun brand de food delivery

  • Locul I – Foodpanda

  • Locul II – Uber Eats

  • Locul III – Jerry’s Pizza

Cel mai bun QSR

  • Locul I - .Calif

  • Locul II – Salad Box

  • Locul III – Divan

Cel mai bun festival

  • Locul I – Untold

  • Locul II – Electric Castle

  • Locul III – Festivalul George Enescu

Cel mai bun restaurant

  • Locul I – Baracca

  • Locul II – Maize farm to table

  • Locul III – the Artist

Cel mai bun chef

  • Locul I – Joseph Hadad

  • Locul II – Adi Hadean

  • Locul III – Alex Petricean

Cel mai bun antreprenor

  • Locul I – Dragos Petrescu, președinte HORA

  • Locul II – Bogdan Buta

  • Locul III – Dan Isai

Cea mai bună deschidere

  • Locul I – Maize farm to table

  • Locul II - Linea / Closer to the Moon

  • Locul III – Hilton Garden Inn

Cel mai bun supplier

  • Locul I – Metro Cash & Carry

  • Locul II – Selgros Cash & Carry

  • Locul III – Nordic Group

Cel mai bun bar/pub – premiul publicului

  • Locul I – Hard Rock Cafe

  • Locul II – The Drunken Lords

  • Locul III – Nomad Sky Bar

Premiul de excelență pentru întreaga activitate

Dragoș Anastasiu

Premiul pentru susținerea excelenței din ospitalitate

Saade Hardan


Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Se caută videoclip...
Toate categoriile
Toate categoriile
Educatie
Entertainment
Music
NEWS
People & Blogs
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.
00:00
Redă videoclipul

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.

Top Hospitality