top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Proprietarii OSHO investesc 300.000 de euro într-un nou restaurant cu specific grecesc în București.

Acționarii restaurantului OSHO din cartierul Primăverii din București și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro au investit 300.000 euro în Yasou, cel mai nou restaurant cu specific grecesc. Amplasat în nordul Bucureștiului, în Calea Floreasca 111-113, Yasou are o suprafață totală de 230 de metri pătrați și o capacitate de 80 de persoane.


Din 8 decembrie, Yasou aduce rețete și metode de preparare din cultura elenă, reinterpretate pentru a se potrivi gusturilor românilor, și își întâmpină vizitatorii cu un design minimalist urban și spații ideale pentru mese savuroase.Autenticitatea gustului este dată de ingredientele de calitate folosite. Până la 80% din materia primă este importată din Grecia, de la ferme organice și microproducători locali.Yasou introduce un nou concept în peisajul bucureștean de casual dining, dar, în același timp, se aliniază filosofiei și valorilor aplicate pentru OSHO și Orotoro. Fie că vorbim despre segmentul restaurantelor premium sau tip fast-serving, strategia noastră a pus întotdeauna accent pe calitatea produselor și a materiei prime, pe gradul de performanță a echipamentelor folosite pentru preparare și experiența bucătarilor. Prin deschiderea Yasou, portofoliul nostru de restaurante ajunge la 12 unități, în București și în țară, și ne propunem să continuăm extinderea acestuia în perioada următoare”, a declarat Georgios Malideros, fondator și acționar.


„Zona Floreasca a avut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani și continuă să ofere oportunități pentru dezvoltatori. Cu timpul, a devenit un pol important pentru proiecte rezidențiale, de birouri, dar și o destinație de ieșit în oraș. Ceea ce ne-am propus a fost să găsim acel punct în care grecescul - aromele mediteraneene, acel mod specific de a găti și de a savura preparatele - întâlnește bucureșteanul, spiritul orașului într-una dintre cele mai efervescente zone. Iar prin Yasou avem convingerea că reușim să aducem ce e mai bun din Grecia, păstrat în ingredientele autentice și în modul de preparare, în inima Bucureștiului”, a declarat Andrei Trandaf, general manager și acționar.


Restaurantul Yasou este deținut de Georgios Malideros, proprietarul restaurantului Osho, din Bulevardul Primăverii, București, și al lanțului de restaurante Orotoro. Meniul și reinterpretarea rețetelor elene poartă semnătura lui Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al tuturor restaurantelor deținute de fondatorul Yasou.