• Laurenţiu Mâță

Master Class Mocan Emanuel - 4-5 Februarie


Master Class Mocan Emanuel -Preparate Competitionale-

Academia Flavian Dobre in colaborare cu Top Hospitality si ANBCT - Bucuresti

Curs 4-5 Februarie

Curs - Preparate Competitionale

DURATĂ: 2 zile - în intervalul orar 10-17

TEMATICA CURSULUI:

  • Starter ( Praga 2017 ) - Sea Bass

  • Main Course ( Franta Les Chefs en Or 2014) - Muschi de vita

  • Main Course ( India 2016) World no.6 - Halibut

  • Main Course ( Arena Bucatarilor 2017)- Duck two ways

CU CE VEI PLECA DE LA CURS:

  • Cursul vă va ajuta să echilibraţi gusturi și să daţi o notă artistică dishurilor

  • Sa creati farfurii perfecte pentru locatiile dumneavoastra

  • Realizarea corecta a unui plating in functie de produs

  • Tehnici de lucru

  • Organizarea timpului competitional

  • Modalitati de a gatii ingredientele in diferite texturi si moduri

CÂND ŞI UNDE?

  • 4-5 Februarie

  • Academia Flavian Dobre

  • Adresa: Sos. Banatului , Nr 14 , Chitila -In incinta complexului Tiriac Rezidenz

PREȚ (ce include): 1200lei Toate materialele, materiile prime de cea mai bună calitate, ustensilele și echipamentele necesare desfășurării cursului. cafea, apă, răcoritoare, masa de prânz/2 zile

PROFESOR:

Chef Emanuel Mocan

  • Locul 1 Les Chefs en or juniori 2014

  • Vice-Campion europaean ( Cehia)

  • Locul 1 Arena Bucatarilor 2017

  • Locul 3 Les Chefs en or Seniori 2018

DESCRIERE CURS:

  • Cursul se va desfășura de-a lungul a 2 zile și va cuprinde atât partea teoretică cât si partea practică. Prima zi va fi împărţită între teorie și practică, urmând ca de-a doua zi să se continue punerea în aplicare a teoriei din ziua precedentă. Structura cursului se va încheia cu o scurtă recapitulare constând într-un test.

CUM MĂ INSCRIU?

  • Avem doar 10 locuri disponibile, iar rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 50% din valoarea cursului.

PERSOANĂ DE CONTACT GEORGIANA – 0755.074.807

Parteneri

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant