top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Premieră în industria hotelieră din România: Sheraton Bucharest Hotel a implementat sistemul Mobile

București, 11 martie - Sheraton Bucharest Hotel, parte din cel mai mare grup hotelier la nivel global, Marriott International, a lansat în premieră pe piața din România sistemul de ultimă generatie Mobile Key, disponibil clienților prin aplicația Marriott Bonvoy App, creată exclusiv pentru membrii Marriott Bonvoy, programul de travel cu beneficii unice al lanțului Marriott International.


Aplicația permite oaspeților să își facă check-in-ul înainte de sosirea în hotel, să fie anunțați în momentul în care camera este gata, să își aleagă serviciile și facilitățile de care doresc să beneficieze, să comunice cu hotelul prin intermediul aplicației de mobile chat și să acceseze Mobile Key.


Mobile Key este o cheie virtuală ce ajută oaspetele să deschidă ușa camerei cu ajutorul telefonului. Acesta intră în aplicație, își rezervă camera, iar în momentul în care primește numărul camerei, primește și cardul virtual pe telefon, pe care îl va folosi la deschiderea ușii, fără a mai fi necesar check-in-ul la recepția hotelului, oaspetele putând merge direct în cameră.


Implementarea sistemului Mobile Key a fost o frumoasă provocare pentru noi, iar procesul s-a încheiat cu success, în termenul estimat inițial, încă de anul trecut. Este o premieră pe piața hotelieră din România și sunt mândru de echipa mea pentru că a reușit acest pionierat. Marriott Internațional intenționează ca până în 2021 toate hotelurile parte din grup să dispună de acest sistem, iar Sheraton Bucharest este primul din România care l-a implementat. Adaptarea la progresul tehnologic este unul dintre obiectivele principale ale grupului nostru, pentru a oferi oaspeților noștri servicii la cele mai înalte standarde. Mobile Key este un sistem inovator, ce aduce un plus de confort, făcând procesul de check-in/check-out mult mai simplu și rapid. Satisfacția oaspeților va fi mereu motivația noastră principală, iar eforturile echipei vor fi orientate în continuare pe îmbunătățirea experienței acestora, depășindu-le așteptările”, a declarant Daniel Ben-Yehuda, General Manager Sheraton Bucharest Hotel.


Prin intermediul aplicației, oaspeților li se atribuie o cameră disponibilă sau pot opta pentru o anumită cameră, în funcție de preferințe și disponibilitate. Pentru o interacțiune mai ușoară între clientul hotelului și recepție, aplicația Marriott Bonvoy App oferă și opțiunea de check-out, urmată de primirea facturii pe adresa de e-mail.


Pentru implementarea acestei facilități, Sheraton Bucharest Hotel a instalat închizătorile RFID Signature, ce permit folosirea acestei chei virtuale. Pentru o experiență completă, oaspeții pot folosi Mobile Key și pentru accesul în alte zone din hotel, precum lifturi, sala de fitness, piscină, Sheraton Club.

Despre Sheraton Bucharest Hotel

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele linii de transport public, Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de tari.


Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi, cum ar fi acces gratuit la internet WiFi de mare viteză, recepţie deschisă nonstop şi serviciu de concierge. Cele 250 de camere şi suite sunt dotate cu patul Sheraton Sleep Experience®, TV cu ecran plat şi opţiuni de divertisment în cameră.


Experiența culinară oferită de restaurantele Avalon, respectiv Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar combină ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gătit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale de design.


Vă puteţi începe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de înot în piscina Skyview Pool SPA, care îşi aşteaptă oaspeţii cu panorama asupra cerului dar și asupra orașului. Piscina încălzită este dotată cu un sistem special de înot contra unui curent de aer sau apă, 3 zone de hidromasaj şi 2 fântâni pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completă de răsfăţ este disponibilă și o gamă variată de tratamente SPA.