top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Lanțul de brutării PAUL deschide un Bistro în complexul Agora Floreasca

Lanțul de brutării PAUL continuă investițiile în România și își consolidează poziția pe piața locală prin inaugurarea celui de-al patrulea Bistro din București, în incinta noului complex Agora Floreasca. Noua locație este rezultatul unei investiții de 450.000 de euro și dispune de o suprafață de peste 190 metri pătrați.


Noul Bistro PAUL este amplasat la parterul complexului Agora, de pe Calea Floreasca, Nr. 111 - 113, din București, fiind cea de-a 18-a unitate deschisă în România. Locația dispune de o capacitate de 96 locuri (60 de locuri în interior și 36 pe terasă, deschisă pe perioada verii), unde clienții pot servi masa în stil franțuzesc.


Pe lângă produsele clasice, precum viennoiserie și băuturi pe bază de cafea, meniul Bistro cuprinde o varietate de preparate franțuzești, precum pulpă de rață - Confir de canard, file de cod - Cabillaud Royal de Méditerranée sau obrăjori de vită - Pièces de Bœuf, care pot fi servite alături de un pahar de vin rafinat.


„Suntem în permanență în căutare de noi oportunități de dezvoltare și explorăm cele mai bune ocazii, care să întâmpine nevoile clienților noștri. Anul trecut, am decis să investim într-un nou concept care duce pasiunea pentru gastronomie la nivelul de artă culinară și să transformăm o parte din brutării în Bistro. Astfel, inaugurarea Bistro-ului din Agora a venit natural, oferindu-le clienților un meniu complet, pe care pot alege să îl servească în locația noastră sau, de ce nu, să ia preparatele acasă ori la birou”, a spus Ovidiu Albu, Administrator, PAUL România.


Unitatea PAUL se află în complexul Agora Floreasca - un concept inedit de tip food-hall, care le oferă bucureștenilor noi oportunități de a lua masa într-un spațiu modern și elegant.


Cu o tradiție de 130 de ani, PAUL are în prezent peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

În România, lanțul de brutării PAUL este prezent începând cu anul 2008 și deține, până în momentul de față, 18 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Etichete: