top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Specialiștii din industria HoReCa vor avea o zi dedicată la a 4-a ediție a “ReVino Bucharest Wine Fa

A patra ediție a Salonului de vinuri și turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair” își va deschide porțile în perioada 11 - 13 mai 2019, în același cadru elegant cu care v-a obișnuit încă din primul an, și anume hotelul Novotel - Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin.

Evenimentul, organizat de CrameRomania.ro și Revino.ro, își continuă misiunea de a promova vinurile de calitate, cramele mici și mijlocii, consumul responsabil și turismul viticol la noi în țară.

Ediția din acest an a „ReVino Bucharest Wine Fair” va găzdui 36 de expozanți, producatori și importatori de vinuri din România și de peste hotare, fiecare urmând a expune spre degustare vinuri premium. Va fi ocazia potrivită să se deguste peste 230 de vinuri liniștite și spumante și să li se afle povestea chiar de la proprietarii sau enologii cramelor în care au fost produse.

Zilele de sâmbătă și duminică sunt dedicate celor care vor să afle mai multe informații despre vinurile românești și internaționale de calitate sau vor să afle cum pot vizita cramele din România de la biroul de turism viticol.

Programul pentru public este sâmbătă și duminică, 11 și 12 mai, între orele 12.00 - 20.00, iar bilete se pot achiziționa online aici http://winefair.revino.ro/tickets/ și la intrare.

Ziua de luni, 13 mai, este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa astfel încât specialiștii din industrie să aibă posibilitatea unui atmosfere profesionale de degustare și de afaceri. Aceștia sunt invitați să se înregistreze la link-ul următor, pentru a beneficia de invitație https://www.winefair.revino.ro/horeca-registration/.


Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri educative cu diferite teme prezentate de specialiști, enologi sau proprietari de crame. Aflăm despre importanța tipului de pahar din care degustăm vinul, despre evoluția vinului, dar și despre tipurile de vinuri spumante produse prin diferite metode.


CrameRomania.ro este o bază de date bilingvă online a cramelor din România. Proiectul non profit, creat și dezvoltat de pasionați ai vinului, are ca obiectiv dezvoltarea turismului viticol, promovarea soiurilor locale de struguri și creșterea nivelului de curiozitate al celor care călătoresc pentru vinurile și cramele din România.


Revino.ro este un agregator de tipul Trip Advisor care le oferă vizitatorilor informații de care au nevoie pentru a organiza vizite la crame.