top of page

A XII-a editie a competitiei Arena Bucatarilor

A XII-a ediție a competiției Arena Bucătarilor: 24 de concurenți se confruntă pe 16 și 17 noiembrie pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești și premii în valoare de peste 50.000 de euro

Brașov, 14 noiembrie 2022 – 24 de concurenți se vor lupta miercuri, 16 noiembrie, și joi, 17 noiembrie, pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești în cadrul celei de a XII-a ediții a competiției Arena Bucătarilor, organizată de către Selgros Cash & Carry.


Considerată un etalon al profesionalismului și al excelenței în arta culinară, competiția se adresează bucătarilor care reprezintă unități gastronomice, dar și juniorilor care urmează o formă de învățământ cu profil gastronomic. Atât competiția, cât și gala de premiere vor fi transmise live și vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook Selgros România.


Îi invităm pe toți profesioniștii și pasionații de bunătățuri să ni se alăture virtual, pe pagina de Facebook Selgros România, în zilele de 16 și 17 noiembrie, pentru cea de-a XII-a ediție a celebrului concurs Arena Bucătarilor – semifinale, finale și gală de premiere. Ne bucurăm să reluăm această competiție după doi ani de pauză și să sărbătorim din nou împreună pasiunea pentru gastronomie. Selgros rămâne un partener de încredere al HoReCa, oferind un sortiment unic atât prin diversitate, cât și prin calitate, la care se adaugă servicii la cele mai înalte standarde, dar și numeroase inițiative de educație dedicate profesioniștilor și pasionaților”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.


A XII-a ediție a concursului Arena Bucătarilor va fi jurizată de nume importante din lumea gastronomică, maeștri în arta culinară: Cornelia Ghișoi, Ioan Florescu, Jakob Hausmann, Ciprian Nicolescu, Cristian Dumitru, Victor Melian și Emanuel Mocan.


16 seniori își vor disputa miercuri, 16 noiembrie, unul dintre cele opt locuri în marea finală care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 14:00. Toți cei opt finaliști vor primi diplome de participare și premii speciale din partea partenerilor. În funcție de punctajul oferit, Selgros oferă 100.000 de lei pentru primul clasat, 35.000 de lei pentru ocupantul locului al II-lea și 25.000 de lei pentru locul al III-lea. Restul finaliștilor vor primi câte 2.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros. Cei clasați pe ultimele opt locuri în cadrul semifinalei vor primi câte 1.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros din partea retailerului și alte premii din partea partenerilor.


Semifinaliștii sunt:

  • Bălu Brian Andreas - Vinto - Gastro Wine Bar Timișoara

  • Bejenaru Vasilică-Marinică - Caru' cu Bere București

  • Ciobanu Florin Iulian - Restaurant Muntele Rece Brașov

  • Cobuț Răzvan-Gabriel - Restaurant Daide Roman

  • Crișan Mihai - Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-Napoca

  • Dadiana Munteanu - Restaurant Epoca Bella Cluj-Napoca

  • Dragomir Mihai - Atic Constanța

  • Eftenie Ionetecu Ilie Nicolae - Hotel Golden Tulip Ana Tower

  • Neamțu Laurențiu - Hotel Restaurant Aro Palace Brașov

  • Petre Mihai Robert - Addiction the Ranch Brașov

  • Pușcaș Virgil Ilie - Restaurant Epoca Bella Cluj-Napoca

  • Revesz Florin - L'atelier Relais and Chateaux București

  • Roșu Sebastian Constantin - Pensiunea Floarea-Soarelui Smida (Cluj)

  • Stanciu Adrian Constantin - Restaurant Belvedere Brașov

  • Vădean Alin Viorel - Horeca Culinary School Dej

  • Vreme Alexandru - Bistro Couchette Brașov.

Opt juniori își vor demonstra talentul și abilitățile în cadrul finalei care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 9:00. Fiecare dintre ei va primi o diplomă de participare și premii speciale din partea Selgros și a partenerilor săi. În funcție de punctajul obținut, Selgros va oferi 50.000 lei pentru câștigătorul locului I, 15.000 de lei pentru locul al II-lea și 10.000 de lei pentru locul al III-lea. Următorii cinci clasați vor fi răsplătiți și ei cu câte 2.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros.


Lista juniorilor finaliști este:

  • Adam Filip - Restaurant Belvedere Brașov,

  • Antohi Paul-Andrei - Restaurant Transilvania Brașov,

  • Ipate Andrei - Soft&Grace Iași,

  • Nechita Răzvan Gabriel - Restaurant Royal Garden Bacău,

  • Pantia Paula Alexandra - Restaurant La Strada Bistronomie Brașov,

  • Petrache Lavinia Ionela - Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași,

  • Prediger Corneliu-Luca - Horeca Culinary School București

  • Toader David - Restaurant Solay Oradea.

Limita de vârstă la această categorie este 20 de ani împliniți la momentul înscrierii în concurs.


Competiția Arena Bucătarilor este organizată și găzduită de către Selgros începând cu anul 2010 și reprezintă șansa profesioniștilor de a se afirma, de a-și testa limitele și de a se face remarcați în industria gastronomiei românești.

Anul trecut, Selgros a decis să adapteze formatul celebrului concurs la contextul pandemic, organizând o acțiune de responsabilitate socială prin care au fost donate peste 2.000 de meniuri gătite de maeștri culinari de renume către persoane și familii aflate în dificultate din județul Brașov.

Comments


Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Se caută videoclip...
Toate categoriile
Toate categoriile
Educatie
Entertainment
Music
NEWS
People & Blogs
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.
00:00
Redă videoclipul

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.

Top Hospitality
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43
Redă videoclipul

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15
Redă videoclipul

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
CELLI la Casa Boierului Din Deal
04:57
Redă videoclipul

CELLI la Casa Boierului Din Deal

Top Hospitality
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47
Redă videoclipul

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00
Redă videoclipul

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26
Redă videoclipul

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00
Redă videoclipul

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00
Redă videoclipul

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00
Redă videoclipul

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00
Redă videoclipul

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00
Redă videoclipul

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00
Redă videoclipul

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00
Redă videoclipul

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00
Redă videoclipul

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50
Redă videoclipul

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor
00:00
Redă videoclipul

Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor

pe-plus.ro
Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut  la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea  la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea la Ta...

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir
Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca
Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...

Chefs Network - Romania
Sous-Vide Workshop
00:00
Redă videoclipul

Sous-Vide Workshop

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad
Desert cu trabuc de foi.
TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad Desert cu trabuc de foi. TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras
Taste Ambassadors 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras Taste Ambassadors 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...
00:00