top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Au inceput inscrierile la "Arena Bucatarilor" editia 2018!

Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta, a X-a ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa. Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure deopotrivă bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul.

Emanuel Mocan este castigatorul editiei din anul 2017 si reprezentantul Romaniei la prestigiosul concurs Les Chefs en OrPrintre cele mai importante modificări, ce pot fi consultate pe site-ul organizatorului, se află:


• Vor exista patru etape preliminare pe regiuni, care vor avea loc în perioada 12 martie - 10 aprilie. Concurenții se vor înscrie online. Vor fi selectați câte 8 concurenți (semifinaliști) pentru fiecare din zonele de mai jos:


- Zona Est, care include magazinele Selgros din Constanța-Nord, Constanța-Sud, Brăila, Galați, Bacău, Iași și Suceava; - Zona Centru, care include magazinele Selgros din Bistrița, Târgu Mureș - Ernei, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești și Craiova; - Zona Vest, care include magazinele Selgros din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea, Arad și Timișoara; - Zona București, care include magazinele Selgros din Băneasa, Pantelimon, Berceni și Drumul Taberei.


În etapa preliminară ingredientele impuse sunt pulpă de porc, gutuie și castraveți murați.


Semifinalele pentru fiecare dintre cele patru regiuni vor avea loc la clubul Fratelli din București, în perioada 19-20 mai; primii doi calificați din fiecare semifinală vor ajunge în finală;


Marea Finală va avea loc la București, spre finele anului, la o dată ce va fi stabilită și anunțată în luna august.


Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultată în Regulament. Premiile pentru primii trei clasați în fiecare semifinală sunt de 2.500, 1.500 respectiv 1.000 de lei.


Înscrierile se vor face pe site-ul Selgros, în perioada 12 martie - 10 aprilie 2018 (link direct https://goo.gl/xWKcCk ). Regulamentul complet, care include și lista completă a premiilor acordate, poate fi consultat AICI.


Despre Arena Bucătarilor:

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România. Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus, în cei şapte ani de desfăşurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România. Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.


Despre Selgros:


Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.


Top Hospitality Network Romania este partener media al acestui concurs gastronomic.


Recomandam si: