top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

CARNEA DE VITĂ – UN ”MUST HAVE” ÎN MENIUL ORICĂRUI RESTAURANT.

LA METRO GĂSEȘTI ACUM UN SORTIMENT EXTINS, CALITATE SUPERIOARĂ, FURNIZORI CERTIFICAȚI, TĂIETURI ȘI AMBALĂRI PROFESIONALE


Îmbogățit anul acesta cu o varietate de tăieturi și piese întregi, ambalări profesionale și origini variate, sortimentul de carne de vită de la METRO este gândit în așa fel încât să acopere necesarul oricărui client care deține un restaurant sau o locație pentru evenimente.De la originile și hrana folosită în creșterea bovinelor, până la modul în care este maturată și tăiată carnea de vită, acestea sunt aspectele care fac diferența între un preparat banal și unul incredibil de savuros. La METRO găsești carne de vită de calitate superioară, de diferite origini, procurată de la furnizori de carne de top din toată lumea, pentru garanția excelenței și succesul preparatelor oricărui restaurant, menite să satisfacă toate gusturile.

Carnea provine de la animale crescute în condiții optime și hrănite corespunzător, produsele fiind obținute prin cele mai moderne procese de prelucrare, certificările pe care le dețin producătorii fiind dovada standardelor înalte de calitate pe care le respectă.


Fie că este vorba de antricot, vrăbioară sau mușchi, de T-bone, Tomahawk, Picanha sau Bavetă, de origine SUA, Australia, Argentina, Brazilia, Uruguay, Irlanda, România sau alte țări din UE, produsele din carne de vită din oferta METRO sunt variate, începând de la cele frecvent întâlnite în meniurile de bază ale restaurantelor, până la carne premium, potrivită pentru meniuri à la carte.


MATURAREA CĂRNII & MARMORAREA REPREZINTĂ SECRETUL GUSTULUI

Maturarea este o tehnică de „îmbătrânire“ controlată a cărnii, prin care se urmărește potențarea aromei și a frăgezimii, pentru o experiență culinară excelentă, iar la METRO găsești atât produse cu maturare umedă, cât și uscată. Ce înseamnă asta?

  • maturarea umedă (wet aged) este realizată în ambalaje tip vacuum, carnea fiind, astfel, protejată de bacterii și mucegaiuri

  • maturarea uscată (dry aged) se referă la procesul de stocare a cărnii sub formă de piese întregi în mediu refrigerat – carnea este atârnată timp de câteva săptămâni în spații ample de depozitare pentru a „îmbătrâni“ în mod controlat.

Oferă-le clienților tăi o experiență culinară premium, alegând carnea de vită din gama METRO, care provine de la bovine din rase superioare, crescute și hrănite în cele mai bune condiții, cu iarbă sau cereale. Clienții restaurantului tău o vor recunoaște într-o friptură fragedă și suculentă, cu gust inconfundabil. Află mai multe pe metro.ro