top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Cel mai nou supererou de la Marvel Comics este un bucătar cu un Food Truck

În T.E.S.S.T. Kitchen, Anna Ameyama este un bucătar de lux care decide să se lanseze pe cont propriu cu un food truck. Cu toate acestea, atunci când Iron Man se prăbușește din greșeală pe camion, ea primește slujba vieții ei, un post la Stark Enterprises, a anunțat Marvel într-un comunicat de presă.


De la bucătarul Paul Eschbach și artistul E.J. Su, Anna Ameyama își va face debutul în universul Marvel Entertainment LLC pe 8 august, în Marvel Unlimited, ca protagonistă a serialului T.E.S.T. Kitchen. Pe lângă toată acțiunea obișnuită a supereroilor, fiecare ediție va include o rețetă pe care cititorii o vor putea încerca. Prima ediție va include o rețetă și o tortă katsu de porc.


"Pe măsură ce Marvel a continuat să își extindă eforturile în spațiul culinar - de la panourile noastre originale Food & Comics de la comics-cons; la dezvoltarea brandului, produselor și conținutului Eat The Universe, centrat pe mâncare; la conceptele culinare pe care le vedeți în locuri precum Avengers Campus - crearea unui personaj din univers care să fie în fruntea tuturor acestor eforturi nu a făcut decât să aibă mai mult sens", a declarat pentru Bloomberg C.B. Cebulski, redactor-șef al Marvel Comics.

"O bandă desenată precum T.E.S.T. Kitchen, care conține atât povești, cât și rețete, va atrage, sperăm, un alt tip de spectator/cititor decât cel la care ajungem în mod tradițional la Marvel", a adăugat acesta.


Formatul Infinity Comics de la Marvel a fost lansat anul trecut ca format vertical pentru a fi difuzat pe telefoane și tablete.