top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Chef Claudio Costea isi deschide al doilea restaurant, in plina pandemie!

Dupa ce in anul 2020 a decis sa investeasca in primul sau restaurant, Chef Claudio Costea s-s tinut de cuvant si a inaugurat si cel de-al doilea restaurant alaturi de partenerul sau, Ciprian Constantin, in orasul Hemel Hempstead, aflat la 35 de Km de capitala Marii Britaniei, Londra.
Chef Claudio Costea si-a intampinati oaspetii cu urmatorul mesaj:


"Impreună cu partenerul meu de afaceri Ciprian Constantin am luat în mâinile noastre privilegiul, onoarea și angajamentul de a duce acest restaurant la nivelul următor și de a-l face un succes chiar și în aceste momente dificile!


Am luat decizia de a investi în acest proiect frumos, deoarece și noi credem că alimentația sănătoasă este următorul pas pe care trebuie să-l facem cu toții și avem pasiunea, cunoștințele, abilitățile și experiența de a face din mâncarea sănătoasă o aventură uimitoare!


Promisiunea noastră pentru voi, oamenii acestei comunități este că vom păstra majoritatea standardelor pe care Vegan Spartan a vrut să le promoveze! Suntem, de asemenea, pasionați de alimentația sănătoasă și vom face tot posibilul să folosim ingrediente nerafinate, de calitate, proaspete, sănătoase și să sprijinim furnizorii locali în același timp! Avem nevoie unul de celălalt și numai împreună putem trece peste aceste vremuri grele!


Un pic despre mine: am peste 20 de ani de experiență în bucătăria mondială, mai multe AA Rossette, nave de croazieră, restaurante, hoteluri de lux în Marea Britanie, Europa și SUA. De asemenea, sunt antrenor Horeca Masterclass, ajutându-i pe tinerii bucatari să-și ducă abilitățile de gătit la nivelul următor! Am participat la Masterchef professional 2016 și am câștigat campionatul european în 2018. Partenerul meu este, de asemenea, un bucătar-șef executiv, cu multă experiență în managementul restaurantelor. Suntem onorați să ducem acest restaurant mai departe, mai ales în aceste momente dificile!


Gătitul este pasiunea noastră, felul nostru de a trăi, modul nostru de a împărtăși cu dvs. cea mai rafinată experiență culinară!"Pentru cei care inca nu stiu, Chef Claudio Costea este unul dintre cei mai titrati profesionisti romani, care activeaza in domeniul culinar din Marea Britanie si care a ocupat ani de zile pozitii de Bucatar Sef la unele dintre cele mai bune locatii. Din 2008, conduce bucătăria hotelului de lux De Vere Oxford Thames. unde este executive-chef, poziție din care a angajat câteva sute de conaționali în ultimii ani.


Primul proiect in care au ales sa investeasca a fost Restaurantul Dely World Food by Claudio Costea, un restaurant cu specific romanesc-international, cu aproximativ 70 de locuri, aflat in orasul Oxford, la doua minute de centrul orasului.


Barraca Restaurant

245 Marlowes HP1 1BL Hemel Hempstead, UK

Mobil: +44 7869 414841

Email: info@veganspartan.co.uk