top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Construcția la One Plaza Athénée va începe sub conducerea One United Properties.

În anul 2023, One United Properties va începe construcția la One Plaza Athénée, un hotel lifestyle de 5 stele, situat în centrul orașului București. Această dezvoltare este estimată la o valoare brută de 21 milioane de euro și reprezintă o investiție semnificativă pentru companie.


One Plaza Athénée va oferi aproximativ 100 de camere, cu un design modern și elegant, iar deschiderea oficială este preconizată pentru anul 2025. În plus, hotelul va fi echipat cu facilități de top, inclusiv un restaurant de fine dining, o sală de conferințe și o sală de fitness, pentru a satisface nevoile și preferințele diverse ale oaspeților.Pe aceeași stradă, One United Properties a achiziționat în anul 2021 Casa Braikoff, o clădire clasificată monument istoric, care este în prezent în curs de renovare completă, pentru a fi transformată în One Athénée, o dezvoltare rezidențială de lux cu componente comerciale. Această proprietate va oferi o gamă variată de unități locative elegante și spații comerciale de înaltă calitate, pentru a răspunde cererii din ce în ce mai mari a pieței pentru astfel de proprietăți.


One United Properties demonstrează astfel angajamentul său constant față de dezvoltarea urbană durabilă și de înaltă calitate, aducând în același timp un aport semnificativ la dezvoltarea turismului de lux și a sectorului imobiliar din București.