top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Flaviu Mureșan este noul Head Chef al restaurantului Blank din cardul Hotelului Marmorosch

Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection anunță lansarea oficială a restaurantului Blank, care-și va primi oaspeții începând cu 16 noiembrie, și totodată numirea lui Flaviu Mureșan ca Head Chef. Restaurantul va propune o experiență fine dining de inspirație franceză și internațională, de care se vor putea bucura atât oaspeții hotelului, cât și cei care nu sunt cazați. Flaviu Mureșan este originar din Cluj și are o experiență dobândită în cadrul unui restaurant cotat Michelin în Berlin și alte roluri gastronomice locale și internaționale în restaurante de renume, de exemplu, JW Marriott Venice Resort & Spa de pe insula venețiană „Isola delle Rose”.„Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, prin intermediul Restaurantului Blank, definește noua eră a experienței culinare și fine dining. Obiectivul meu este să găsesc unicitatea și să ridic nivelul restaurantului la cote fără precedent în București. Meniul nostru va fi inspirat de natură și de cele mai emblematice arome și culori ale anotimpurilor. Arta și istoria, valorile și viziunea hotelului vor inspira și mai mult povestea din spatele meniurilor”, a declarat Flaviu Mureșan, Head Chef, Restaurantul Blank.

Conceptul de meniu „Forest meets the Sea” este construit în baza fructelor și legumelor de sezon, carne și fructe de mare, prin utilizarea ingredientelor în întregime. Astfel, oaspeților li se amintește despre importanța sustenabilității și a risipei alimentare. Restaurantul va avea trei meniuri principale bazate pe resurse culese din pădure și din mare, dintre care unul exclusiv vegan.

Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection / Blank Restaurant

„În conformitate cu strategia noastră de dezvoltare și poziționare ca hotel premium, obiectivul nostru principal în materie de bucătărie este să oferim cea mai bună experiență Fine Dining din București. Cu acest scop, vom continua să investim tot timpul și resursele necesare pentru a construi cea mai bună echipă, care poate să răspundă, să depășească și chiar să anticipeze nevoile oaspeților noștri în ceea ce privește experiența culinară. Expunerea internațională, creativitatea și progresul aduse de Flaviu ne vor permite să fim în prima linie în materie de experiențe gastronomice din București. Viziunea și inspirația lui sunt ceea ce am căutat până acum”, a declarat Gerhard Erasmus, CEO, Apex Alliance Hotel Management.


Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management operează cinci hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere: Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town și The Marmorosch Bucharest. Grupul a investit circa 120 de milioane euro până în prezent în proprietățile hoteliere din România.