top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Grupul Trickshot deschide restaurante în Timișoara, Iași și Cluj, investind 2 mil. euro per locatie

Grupul Trickshot, un concept inovator ce imbina gastronomia de calitate si activitatile recreationale, isi propune sa isi extinda prezenta nationala prin deschiderea a trei noi locatii in orasele Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca. Fiecare noua locatie va implica o investitie substantiala de aproximativ 2.000.000 de euro, astfel incat compania sa poata consolida pozitia pe piata locala si sa ofere o experienta gastronomica si de divertisment de inalta calitate in aceste centre urbane.


Prima locație Trickshot a fost deschisă în mai 2014, în Promenada Mall, sub conceptul Bowling & Restaurant. În prezent, Grupul Trickshot include 7 locații și unități operaționale și estimează o cifră de afaceri de 17 milioane de euro pentru anul 2023.


„Vedem un răspuns foarte bun al pieței atât în zona noastră de tradiție, Bucureștiul, cât și în Brașov, cea mai recentă adiție pe harta prezenței noastre. Apetitul publicului pentru rețeta Trickshot ne convinge că planul nostru de expansiune națională răspunde cerințelor publicului – gastronomie și divertisment (...), în zonele care atrag constant fluxuri semnificative de oameni. Vom investi, în medie, 2.000.000 de Euro în fiecare nou oraș în care vom deschide o nouă locație Trickshot”, declară Ion Tănăsescu, Cofondator și CEO al Trickshot Group.

Compania Trickshot a identificat oportunitatea de a-si extinde afacerea si in alte zone ale tarii, pe baza succesului inregistrat la nivel local. In prezent, locatiile Trickshot atrag aproximativ 2.700 de oaspeti pe zi, respectiv 81.000 de oaspeti in fiecare luna, ceea ce demonstreaza un interes ridicat din partea publicului pentru conceptul lor de "fun dining".


Pentru a asigura calitatea si sustenabilitatea echipamentelor, precum si alinierea cu planurile pe termen lung ale companiei, fiecare noua locatie va fi dotata cu echipamente de ultima generatie. De asemenea, locatiile Trickshot sunt proiectate nu numai pentru centre comerciale de mari dimensiuni, ci si pentru vizitatori de un anumit profil: tineri profesionisti, corporatisti sau antreprenori.


Trickshot - Promenada

Trickshot este un concept care se bazeaza pe o gama variata de preparate culinare, imbinate cu activitatile de grup, reprezentand o combinatie unica de gastronomie si divertisment. Componenta de arcade games, bowling, biliard si shuffleboard completeaza experienta de "fun dining" pe care o ofera Trickshot.Cu o istorie de aproape 9 ani si 7 locatii operationale in prezent, Grupul Trickshot si-a propus sa atinga o cifra de afaceri estimata la 17 milioane de euro pentru anul 2023. Compania este dedicata oferirii unei experiente de inalta calitate clientilor sai, prin personalizarea meniului si adaptarea acestuia la preferintele si gusturile locale. In acelasi timp, compania a luat masuri stricte de siguranta si igiena pentru a garanta siguranta clientilor sai, respectand cu strictete protocoalele de prevenire a raspandirii COVID-19.În prezent, Grupul Trickshot include 7 locații și unități operaționale

  • 3 locații Trickshot, parte din conceptul de business #FunDining: Trickshot Promenada, Trickshot Mega Mall în București și, din 20 ianuarie 2023 și Trickshot AFI Brașov.

  • o locație în Iride Business Park București, sub conceptul de fast-service restaurant – Trickshot Food Market.

  • o locație AveForchetta în București, prima din acest concept, cu un specific neo italienesc.

  • o unitate de producție de mari dimensiuni, utilată cu echipamente de ultimă generație, care deservește toate locațiile Trickshot.

  • o firmă de import-export ingrediente și produse specializate HoReCa.