top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hagag Development Europe a cumpărat hotelul Susai din Predeal

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a anunţat recent achiziţia hotelului Susai din staţiunea montană Predeal. Compania intenționează să investească circa 60 de milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea proprietăţii, care se va numi H Susai.


Potrivit anunțului companiei, viitorul proiect va fi dezvoltat pe baza referinţelor specifice conceptului internaţional Bio & SPA, care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio etc.. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare şi ţinteşte un standard de minim 5 stele. Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internaţional, selectat ulterior de dezvoltator.


„Hagag Development Europe este un jucător bine poziţionat pe piaţa din Bucureşti, în special pe segmentul rezidenţial şi în creştere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activăm rămâne una dintre direcţiile cheie de dezvoltare ale companiei. Această nouă achiziţie reprezintă un pas important pentru consolidarea operaţiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunităţi de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piaţa hotelieră locală”, a declarat Yitzhak Hagag, Co-fondator şi acţionar al Hagag Development Europe.

Compania prospectează activ piaţa în cautare de noi active cu potenţial investiţional şi de dezvoltare şi are în plan extinderea către segmentul hotelier. Sunt vizate proprietăţi localizate în zonele centrale ale celor mai reprezentative oraşe din România, pentru care investitorul va finanţa lucrările de reconversie şi modificările corespunzătoare transformării acestora în unităţi hoteliere.

Etichete: