top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Acesta devine Grand Hotel Bucharest.

Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureştiului, îşi va pierde numele de la 1 ianuarie 2022 şi se va rebrandui în Grand Hotel Bucharest, după ce Compania Hotelieră InterContinental România şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, nu au prelungit contractul de management. Hotelul a fost inaugurat în 1971, iar Intercontinental a fost primul brand hotelier internaţional care a intrat pe piaţa locală.


Hotelul de cinci stele din centrul Capitalei are 22 de etaje, o înălţime de aproape 90 de metri şi 257 de camere şi apartamente.Hotelul îşi va continua activitatea şi va oferi mai departe oaspeţilor săi aceleaşi servicii hoteliere de înaltă calitate ca şi până acum, în concordanţă cu poziţia şi reputaţia pe care le deţine în peisajul hotelier autohton.

 

Totodată, proprietatea va intra într-un amplu proiect de renovare şi modernizare. Acest proces are în vedere aducerea proprietăţii la cele mai noi standarde hoteliere pentru a răspunde exigenţelor actuale ale oaspeţilor. Îmbunătăţirile vor viza creşterea nivelului calităţii experienţelor oaspeţilor, îmbunătăţirea structurii de servicii oferite şi alinierea la trendurile internaţionale de design şi ospitalitate. Lucrările sunt planificate să se încheie în anul 2024, iar valoarea estimată a investiţiilor este de 21 mil. euro, acest proiect având ca finalitate poziţionarea Grand Hotel Bucharest ca cel mai bun hotel de lux din capitală.

Pentru ca planul nostru de transformare să aibă succes, vom pune un accent sporit pe modernizare, vom încorpora tehnologii avansate aliniate cu nivelul nostru bine cunoscut de servicii şi performanţă. Suntem entuziasmaţi şi pregătiţi să dăm curs noilor provocări, fără să ne abatem de la obiectivul nostru principal: să oferim servicii excepţionale oaspeţilor noştri. Mulţumim InterContinental pentru colaborarea de până acum şi ne pregătim pentru o nouă etapă în viaţa acestui hotel", transmite domnul Lucian Marinescu, Membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Hoteliere InterContinental România S.A.