top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png
  • zf.ro

Hotelurile lantului Continental Hotels, închise dupa 15 decembrie.Radu Enache, CEO şi preşedinte al lanţului Conti­nen­tal Hotels, spune că ia în calcul ca începând cu data de 15 decembrie să închidă cele opt hoteluri pe care le admi­nis­trează. Această decizie vine pe fondul scăderilor semni­ficative ale veniturilor înregistrate de compania hotelieră, scrie zf.ro


Noi ne gândim foarte serios ca după 15 decembrie să închidem. Momentan nu ştiu sigur dacă de tot sau pe o perioadă determinată. Nu ştiu cum o să facem pentru că sunt nişte condiţii cu privire la închiderea totală, legate de faptul că în timpul stării de urgenţă am utilizat măsura legată de finanţarea şomajului şi atunci nu ne putem lega de personal. O să reducem la minimum întreaga activitate, va fi zero, dar vom subvenţiona noi salariile angajaţilor“, spune pentru ZF Radu Enache, CEO şi preşedinte al Continental Hotels.

AD l Poate te intereseaza: In plină pandemie, a fost deschis unul dintre cele mai inedite hoteluri din România.


Lanţul hotelier controlat de Radu Enache a înregistrat până în prezent scăderi de aproape 60% ale cifrei de afaceri comparativ cu perioada similară a anului trecut.

 

Grand Hotel Continental, Bucuresti

 

Totodată, cheltuielile au crescut în această perioadă odată cu implementarea măsurilor de protecţie pentru limitarea răspândirii virusului. Radu Enache spune că la nivelul unei camere au fost cheltuiţi în jur de 180 de lei în plus.


Sursa: zf.ro


AD l Poate te intereseaza: SONDAJ CURS: 78% din populația României consideră că restaurantele ar trebui redeschise