top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

ibis Styles va deschide primul hotel în Chișinău, Republica Moldova

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își extinde în continuare portofoliul în regiune prin anunțarea semnării acordului pentru construcția unui hotel nou în Republica Moldova. Grupul a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul care se va deschide în țară și își va primi primii oaspeți în 2024.Hotelul ibis Styles Chișinău Airport va avea 105 camere. Printre facilitățile oferite oaspeților săi se numără un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschise atât pentru comunitatea locală, cât și pentru oaspeții hotelului. De asemenea, hotelul va dispune de un centru de întâlniri modern și modular de peste 200 de metri pătrați, menit să găzduiască evenimente în diverse formate și de dimensiuni variate, precum și de o zonă generoasă de fitness.


Povestea hotelului este concepută în jurul tenisului – ca sport – și promite să ofere o experiență cu adevărat unică și surprinzătoare pentru toți oaspeții săi.


Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. Componenta de ospitalitate va fi alăturată unor clădiri rezidențiale, spații comerciale, de divertisment și zone comunitare, cum ar fi: magazine, grădiniță, biserică, ceea ce va aduce oaspeților confort și accesibilitate.


Situat pe drumul principal spre aeroport, hotelul este ușor accesibil dinspre aeroport și dinspre oraș. În plus față de oaspeții care tranzitează aeroportul, unitatea va fi o destinație primitoare pentru diverse segmente de oaspeți, cum ar fi: participanți la evenimente sportive, turism de business, de leisure și membri ai comunității locale.


”Suntem încântați să aducem ibis Styles la Chișinău, deoarece este unul dintre cele mai dinamice branduri ale Accor, cu una dintre cele mai rapide expansiuni. Noul hotel propune un concept contemporan și orientat spre design, care se potrivește foarte bine cu poziționarea ansamblului rezidențial, precum și cu personalitatea orașului. Proiectul va fi, cu siguranță, un succes, deoarece, dincolo de oferirea serviciilor clasice de ospitalitate, permite călătorilor să se integreze în stilul de viață local al unei comunități tinere.”, declară Cătălina ROȘU – Director Dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.


”Construcția hotelului ibis Styles, parte a brandului cunoscutului grup internațional ACCOR, va fi unul din proiectele prioritare ale companiei noastre. Pentru că, până la urmă, nu este vorba doar de un hotel. Este vorba de standarde înalte, tehnologii și experiență internațională. Este vorba de investiții străine și imagine pentru țara noastră. Este vorba de locuri de muncă pentru cetățenii noștri. Iar pentru mine personal este vorba și de sport, de tenis, care, după cum se știe, este pasiunea mea. Mă bucur că ACCOR a ales echipa noastră în calitate de partener la realizarea acestui proiect investițional de amploare care va aduce beneficii atât țării noastre, cât și cetățenilor și oaspeților noștri de peste hotare.” afirmă Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar.


Despre ibis Styles

Designul creativ și atmosfera ludică sunt ceea ce îi întâmpină pe călători când stau la ibis Styles. Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă ospitalitate simplă, contemporană și economică. Personalul prietenos se bucură să îi surprindă pe oaspeți cu mici detalii extra pentru ca fiecare sejur să fie unic și memorabil. Cuplurile, familiile, călătorii singuri și oaspeții de afaceri sunt întâmpinați cu căldură în cele peste 560 de hoteluri ibis Styles cu design unic, în peste 45 de țări. ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.


Despre Accor

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 300.000 de membri ai echipei la nivel mondial. Peste 65 de milioane de clienți se bucură de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele Planet 21 – Acting here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul stimulează practicile pozitive, printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitează group.accor.com sau urmărește Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.