top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Ionuț Angheluș investește într-un complex care cuprinde un hotel sub brandul Marriott

Unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Brașov, Ionuț Angheluș, originar din Bacău, a anunțat că urmează să investească 120 de mil. EUR într-un complex multifuncțional amplasat pe fosta platformă industrială Prefa din Brașov, în care se dezvoltă complexul rezidențial Urban Plaza. Acesta va cuprinde un hotel, o clădire de birouri și un bloc de 20 de etaje, cea mai înaltă clădire rezidențială din Brașov.Brandul Marriott va opera noul hotel ce va fi alcătuit din 161 de camere. Acesta va fi primul hotel Marriott din Brașov și va fi construit în cadrul complexului Urban Plaza. Lucrările la acest complex multifuncțional au început deja și se preconizează că vor fi finalizate până în 2026.


Compania Urban Invest, care dezvoltă Urban Plaza, este deținută în părți egale de Ionuț Angheluș și soția sa, Maria Alba Noheda Segovia. Aceasta și-a început activitatea în domeniul imobiliar în 2007, iar în prezent are circa 150 de angajați și mai multe proiecte imobiliare de succes în Brașov. Cifra de afaceri înregistrată în 2021 a depășit 167 de mil. RON, în timp ce profitul a atins 36 de mil. RON.


Printre facilitățile ce vor fi oferite de noul complex multifuncțional Urban Plaza, se vor număra un food-court, cafenele și centre bancare. Dezvoltatorul Ionuț Angheluș a subliniat importanța dezvoltării unei asemenea investiții pentru economia locală, aceasta aducând beneficii nu numai turismului, dar și mediului de afaceri din regiune.