top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

KFC a lansat food truck-urile autonome 5G, fără șofer.


KFC a lansat food truck-uri fără șofer, care permit oamenilor să cumpere produse KFC fără a avea contact cu alte persoane, reducând astfel răspândirea COVID-19:

 

Food Truck Autonom 5G

 

Vehiculele fără pilot au fost văzute în fața unei stații de metrou din afara orașului Shanghai. Cu ajutorul unui ecran cu touchscreen, puteți plasa o comandă și face plata prin intermediul unui QR-code. După efectuarea plății, ușa se va deschide pentru a vă putea colecta comanda.

 

Food Truck Autonom 5G

 

Neolix, este una dintre nenumăratele startup-uri care dezvoltă vehicule de livrare autonome, care sunt de nivelul 4, așa cum este definit de Societatea Inginerilor Auto, ceea ce înseamnă că autovehiculele sunt complet autonome în unele sau în toate situațiile. Compania vizează în principal piețe precum livrarea de alimente, comerțul cu amănuntul mobil și securitatea, acestia avand o fabrică de 136.000 de metri pătrați în Changzhou, China, si care are o capacitate anuală de producție de 10.000 de vehicule.

 
 

Drumurile care leagă două dintre cele mai mari orașe din vestul Chinei - Chengdu și Chongqing - oferă perspective bune pentru companiile și tehnologia autonome legate de vehicule. Distanța de peste 200 de kilometri dintre cele două orase este atrăgătoare pentru camioanele cu conducere automată, având în vedere tehnologia disponibilă în prezent, a declarat Lou Yuqiang, vicepreședinte la Suzhou Plusgo Auto Technology. Compania furnizează tehnologie de integrare pentru camioane cu conducere automată.Neolix, vede o dezvoltare promițătoare a afecerii, în zonele urbane, în special în Chengdu și Chongqing, spune vicepreședintele Xu Qiyuan. Compania lucrează în prezent cu giganți alimentari mondiali precum KFC și Pizza Hut carora le dezvolta flota de „restaurant’ pe roți autonome”

Comments