top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli

McDonald’s în România a introdus ouă bio în meniul său, astfel marcând o importantă premieră pentru piața restaurantelor cu servire rapidă din România. Opțiunile sale de mic dejun conțin exclusiv ouă bio de la Familia Toneli, singurul furnizor local acreditat de McDonald’s pentru categoria de produs ou. Decizia vine ca parte a angajamentului operatorului de restaurante de a oferi produse savuroase, preparate doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Ouăle bio sunt produse ecologice de la găini crescute în sistemul de agricutură ecologică.


„Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să știe că la McDonald’s vor găsi întotdeauna produse calitative și accesibile. Iar parteneriatele noastre de lungă durată cu furnizorii locali, cum este Toneli Holding, reprezintă o parte importantă a acestei promisiuni. Acum, prin decizia de a folosi exclusiv ouă bio Familia Toneli pentru micul dejun, aducem și mai multă valoare pentru consumatori, oferind o varietate de sandvișuri și omlete pregătite cu ingrediente proaspete, de proveniență ecologică”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Inițiativa reprezintă o premieră pe piața din România, McDonald’s fiind primul lanț de restaurante cu servire rapidă care folosește ouă ecologice pentru prepararea produselor. Astfel, consumatorii care optează pentru micul dejun McDonald’s pot savura sandvișuri gustoase McMuffin și omlete pregătite cu ouă proaspete, bio.


Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România cu o producție de peste 400.000 ouă/an, fiind astfel lider de piață.


Brandul Familia Toneli se bucură de notorietate prin acțiunile desfășurate în ultimii ani, dar și de recunoaștere internațională prin premiile obținute de produsele Toneli – medalii de aur de la International Taste Institute și Monde Selection.