top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Nunțile și botezurile vor putea avea loc până la ora 2. Guvernul a prelungit cu două ore programul.

Nunțile și botezurile vor putea avea loc până la ora 2. Guvernul a prelungit cu două ore programul de funcționare al restaurantelor care organizează astfel de evenimente private.


Hotărârea de Guvern a fost adoptată la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgenta. Decizia a fost anunțată de premierul Cîțu, după ședința de astăzi. ”Vestea bună e că nunțile si botezurile pot să rămână deschise până la 2 noaptea”, a declarat șeful Executivului.”Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00”, prevede hotărârea adoptată.


Nunțile și botezurile se pot organiza de la 1 iunie fără limită de persoane, doar dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva COVID-19, cu ambele doze. Altfel, regulile prevăd participarea a 50 de persoane în spații închise și a 70 de persoane în spații deschise.