top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Omul de afaceri Metin Doğan investește peste 60 de milioane de euro în National Golf & Country Club

Metin Doğan, un om de afaceri turco-român, investește peste 60 de milioane de euro în dezvoltarea celui mai mare resort de golf din România, National Golf & Country Club. Această investiție este o dovadă clară a încrederii pe care investitorii străini o acordă pieței imobiliare din România și evidențiază faptul că această piață este în continuă creștere.


Lucrările de construcții pentru National Golf & Country Club au început în 2022, iar prima etapă a proiectului urmează să fie finalizată în 2023. Situat la jumătate de oră distanță de nordul Bucureștiului, în comuna Niculești din județul Dâmbovița, acest resort de golf va include cel mai mare teren de golf din București și din împrejurimi, un country club și un ansamblu rezidențial de 5 stele, dar și facilități exclusiviste, pliate pe stilul de viață al pasionaților de golf și al oamenilor care caută opțiuni pentru a se retrage din aglomerația urbană, toate pe o suprafață de 72 de hectare.


„National Golf & Country Club a pornit de la ideea ambițioasă de a crea un resort cu toate facilitățile pentru pasionații de golf din România și din străinătate, dar și un retreat pentru cei care își doresc un stil de viață conectat la natură, departe oraș. Cu 18 trasee championship size, terenul de golf este elementul central al proiectului. Astfel, susținem comunitatea jucătorilor de golf să-și urmeze pasiunea pe un teren care se remarcă la nivel european și, prin Academia de Golf, contribuim la dezvoltarea acestui sport cu valențe de stil de viață în România”, spune Metin Doğan, antreprenor cu investiții în real estate și energie verde în România și Turcia.


National Golf & Country Club este prevăzut să fie complet finalizat până în 2025. Acesta va ajunge la 170 de vile în ansamblul rezidențial, toate cu vedere la terenul de golf și la cele 6 hectare de lacuri artificiale. Resortul va include, de asemenea, un aparthotel, un SPA de lux, restaurante, săli de evenimente, piscine, terenuri de sport și spații de joacă pentru copii. Toate clădirile din interiorul resortului vor fi dotate cu panouri solare, evidențiind astfel angajamentul investitorilor pentru un mediu mai curat și sustenabil.


Proiectul National Golf & Country Club reprezintă o oportunitate pentru investitorii străini de a investi într-un proiect unic, care va atrage nu doar iubitorii de golf, ci și persoanele care caută opțiuni de relaxare și retragere din aglomerația urbană. De asemenea, acesta va aduce un plus de valoare pentru economia locală, prin crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea infrastructurii locale.


Comments