top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Performantă românească: Brânza Horezu a primit medalia de bronz la World Cheese Awards!

Brânza Horezu, produsa de catre firma romaneasca Five Continents Group SRL din Botosani, a primit medalia de bronz la World Cheese Awards, eveniment care a avut loc în cadrul International Cheese Festival, desfășurat în orasul Oviedo, Spania, în perioada 3 - 7 noiembrie 2021.

Este o brânză tare, produsă din lapte de oaie pasteurizat, făcută la fabrica din Horezu.

Firma producatoare, Five Continents Group SRL. este o companie cu capital integral românesc, axată pe producția de produse lactate.


Urmărind ideea grupului de acționari, de a dezvolta o fabrică modernă în zona Municipiului Botoșani, cu cele mai noi dotări și care să beneficieze de tehnologie de ultimă generație, în anul 2005 firma a demarat activitatea unei noi fabrici de produse lactate, amplasată pe fosta platformă industrială din Răchiți. O fabrică ridicată de la zero, în urma unei investiții de 1,4 mil.euro.

În prezent, Five Continents Group SRL. este remarcat ca fiind unul dintre cei mai importanți producători români de produse lactate, recunoscut atât pe piața internă, cât și pe piața externă.


Produsele sunt disponibile la nivel național, în cadrul rețelelor IKA., dar și în piața TT. din Regiunea Moldova. Online, puteti comanda prosusele accesand magazinul online https://www.shop.revino.ro/branza-si-vin/branzeturi/82/



ADRESA: RĂCHIȚI, JUD. BOTOȘANI / Tel.:+40 231 544217 / office@five-continents.ro