top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Premier Hospitality, primul operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott

Luna trecută, Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier Marriott International în Europa.

Premier Hospitality este una dintre cele mai importante companii independente de consultanță și management în domeniul hotelier din România condusă de Lucian Marinescu și Călin Ile.


„Nu există o validare mai mare a faptului că facem bine ceea ce facem decât o astfel de recunoaștere din partea celui mai mare grup hotelier la nivel mondial. Suntem hotărâți să devenim cel mai important operator hotelier independent din România”, a transmis Lucian Marinescu, Managing Partner, Premier Hospitality.

Potrivit acestora, certificarea Marriott International a fost obținută în urma unei evaluări ample, care s-a derulat pe o perioadă mai lungă de timp, în care au fost evaluate capacitățile profesionale și organizatorice ale companiei.


„Aș dori să felicit Premier Hospitality pentru că a devenit prima companie românească independenta de management hotelier, certificată de Marriott International. Sunt convins că este un mare pas înainte pentru ambele companii dar și pentru piață”, a punctat Ivan Kiseev, Senior Director, International Hotel Development.


Pe viitor, Premier Hospitality își propune să deruleze și alte procese de calificare pentru a obține certificări de la mai multe grupuri hoteliere internaționale de prestigiu.


„Noi suntem aici să sprijinim investitorii în hotelurile din România și o facem punând în joc toate experiențele și cunoștințele acumulate în peste 20 de ani de activitate în turism. Asta înseamnă, printre altele, și să le facilităm accesul la tot ceea ce oferă lanțurile hoteliere importante din lume, plecând de la condițiile de afiliere la design și concept de hotel sau acces la sistemele lor de distribuție. Faptul ca Marriott, cel mai mare grup hotelier din lume, ne-a certificat oficial ca partener în operarea hotelieră spune cât se poate de clar care este nivelul la care Premier Hospitality înțelege să activeze în piață”, a concluzionat și Călin Ile, Managing Partner, Premier Hospitality.