top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

S-a deschis un nou restaurant Maison des Crêpes în București

S-a deschis un nou restaurant Maison des Crêpes în București, în Mall Băneasa. Anunțul a fost făcut de Dragoș Petrescu, fondator City Grill, pe pagina sa de Facebook.”Am deschis alături de Valentin Strugaru și Raluca Voicu Maison de Crêpes Băneasa Mall! Așteptăm o primăvară excelentă”, a scris Petrescu, pe pagina sa.La 3 luni de la debutul procesului de francizare, lanțul de restaurante Maison des Crepes, în parteneriat cu Grupul City Grill, s-a extins cu patru restaurante noi în Buzău, București, Ploiești și Iași, cel din Băneasa Mall devenind cel de-al cincilea.


Povestea Maison des Crepes a început în urmă cu doar 5 ani, odată cu deschiderea primului restaurant în 2016, când soții Valentin și Ruxandra Strugaru au combinat experiența managerială în HoReCa cu pasiunea pentru clătite. A luat astfel naștere o locație full-service, cu personalitate și eleganță franțuzească, Maison des Crêpes fiind și în prezent singurul restaurant din România care are un concept bazat exclusiv pe clătite și pancakes.Modelul de franciză Maison des Crepes, dezvoltat în parteneriat cu City Grill, ce activează pe piața restaurantelor din România de aproape 16 ani și care estima în 2019 o cifră de afaceri de 42 de milioane de euro, este un model menit să faciliteze munca celor care își doresc să conducă singuri un business, fie că au sau nu o experiență anterioară.

În cadrul francizei Maison des Crepes, francizorul oferă partenerilor săi expertiză și suport constant, încă de la semnarea contractului de francizare. Partenerii francizați vor fi consiliați în alegerea și amenajarea spațiului, vor primi ajutor în construirea planului de afaceri și materiale, proceduri, traininguri și echipă dedicată de specialiști, resurse absolut necesare pentru dezvoltarea și operarea unui business de succes.


Planurile de dezvoltare ale celor doi mari parteneri implicați în acest business, Maison des Crêpes și City Grill, au obiectivul de a deschide 30 de noi restaurante pe parcursul următorilor 3 ani.