top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Stradale continuă extinderea și deschide un restaurant la parterul proiectului de birouri U•Center

Stradale, lanț de restaurante cu meniuri create de către Chef Foa, a închiriat o suprafață de 827 de metri pătrați în proiectul de birouri dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București.


Forte Partners anunță că, odată cu închirierea spațiului de 827 de metri pătrați la parterul primei faze a proiectului U•Center, în care va fi deschis un nou restaurant Stradale, a 25-a locație din cadrului grupului Flavours, componenta de retail a clădirii atinge un grad de ocupare de 100%.


„Odată cu deschiderea Stradale în U•Center ne extindem rețeaua într-o zonă nouă din București, reușind astfel să ajungem la cât mai mulți clienți corporate, aproape de biroul ori casa lor, acest mix fiind direcția în care noi ne îndreptăm tot mai mult atenția“, a declarat Bogdan Tiu, Director General Flavours Group.


Forte Partners a anunțat recent vânzarea către Pavăl Holding a primei faze a proiectului office U•Center, închiriată către companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Sweat Concept Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus.


Cele două faze ale U•Center, proiect de birouri alimentat 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile, inclusiv șantierul fazei a doua, cumulează o suprafață totală închiriabilă de aproape 66.000 de metri pătrați de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor.


„Prin această nouă locație Stradale deschidem nu doar un restaurant, ci un spațiu de evenimente, un loc (...) pentru petreceri corporate și private, dar și un hub social pentru comunitatea din zonă.“, a completat Chef Foa.


U•Center este situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces la parcurile Tineretului și Carol, la mică distanță de stația de metrou Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi.

댓글