top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Teleferic Grand Hotel extinde afacerea prin lansarea unui proiect imobiliar de excepție

Teleferic Grand Hotel, unul dintre cei mai importanți actori de pe piața ospitalității din România, anunță cu mândrie extinderea afacerii sale prin dezvoltarea unui proiect imobiliar de excepție situat în apropierea orașului Brașov.

Proiectul va consta în construirea unui complex rezidențial modern și exclusivist, care va cuprinde apartamente spațioase și luxoase, dotate cu facilități de ultimă generație și cu o panoramă spectaculoasă asupra Munților Carpați.

Această investiție strategică va consolida poziția Teleferic Grand Hotel ca unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din zonă, precum și ca un furnizor de servicii de lux pentru clienții săi.Proiectul este planificat să fie finalizat în următorii doi ani, iar Teleferic Grand Hotel se așteaptă la un mare succes în atragerea clienților interesați de un stil de viață exclusivist și de confort la cel mai înalt nivel. Acest proiect de excepție va răspunde cerințelor celor mai pretențioși clienți, oferindu-le oportunitatea de a trăi într-un mediu exclusivist, de a se bucura de facilități premium și de a experimenta un nivel superior de confort și lux.


Situația geografică privilegiată a proiectului, la doar câțiva kilometri de Brașov, va oferi acces facil la cele mai importante atracții turistice din zonă, precum Castelul Bran, Peștera Valea Cetății și Munții Bucegi. De asemenea, rezidenții vor putea beneficia de facilități precum terenuri de tenis, sală de fitness, spa și piscină interioară și exterioară.


Teleferic Grand Hotel este deja renumit pentru serviciile sale de cea mai înaltă calitate și pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce privește ospitalitatea de lux. Acest proiect de excepție va consolida poziția sa ca un furnizor de servicii premium, oferind clienților săi o experiență unică și exclusivistă.


De asemenea, proiectul va aduce beneficii semnificative economiei locale, prin crearea de locuri de muncă și prin atragerea de noi investiții în zonă. Teleferic Grand Hotel este dedicat dezvoltării durabile și responsabile, iar proiectul său de excepție va fi realizat cu respect față de mediul înconjurător și în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.


În concluzie, Teleferic Grand Hotel și-a consolidat poziția pe piața imobiliară din România prin acest proiect de excepție, care va reprezenta o adiție valoroasă la portofoliul său și va oferi oportunități de investiții atractive pentru cei interesați de sectorul imobiliar de lux. Cu o experiență vastă în industria ospitalității și cu o reputație de încredere și profesionalism, Teleferic Grand Hotel este pregătit să-și asume un nou rol în piața imobiliară, aducând o nouă dimensiune de lux și exclusivitate în Brașov și în întreaga regiune.Construit în anul 1970, Hotelul Teleferic și-a întrerupt activitatea în 1992, iar timp de două decenii a fost închis. În 2012, hotelul a fost supus unui proces extensiv de renovare, ce a inclus reducerea numărului de camere și adăugarea de facilități noi. În prezent, Teleferic Grand Hotel are o capacitate de 127 de camere și operează două restaurante, patru baruri, patru săli de conferințe, centru de spa, precum și o sală de cinema. Hotelul, care deține un rating de 4 stele, își consolidează poziția în piața ospitalității, fiind recunoscut pentru serviciile de înaltă calitate pe care le oferă clienților săi.