top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Va asteptam la prima conferinta a salilor de evenimente din Romania - 11 aprilie, Hotel Novotel

În data de 11 aprilie, la Hotel Novotel din Bucuresti, va avea loc prima conferință a salilor de evenimente, eveniment care va aduce împreună reprezentanți ai sălilor de evenimente ( propietari, bucatari sefi si manageri ) din întreaga țară pentru a discuta despre tendințele actuale din industria evenimentelor și pentru a explora noile tehnologii și inovații în domeniu.


Conferința va fi un loc de dialog constructiv, unde participanții vor avea ocazia să discute teme de interes comun și să împărtășească experiențele lor cu ceilalți profesioniști din domeniu. Vor fi abordate subiecte legate de cele mai bune practici în organizarea de evenimente, cum să rămâi competitiv pe piața de sali de evenimente, precum și tendințe și inovații în ceea ce privește serviciile și experiența clienților.
Un alt punct de interes al conferinței va fi dezvăluirea trendurilor gastronomice actuale. Participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre cele mai populare opțiuni gastronomice și să ia parte la demonstrații culinare executate de către chefi experimentați din Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism. Aceștia vor oferi o privire în culisele pregătirii meniurilor de evenimente și vor prezenta cele mai bune practici în ceea ce privește planificarea, pregătirea și servirea mâncărurilor și băuturilor.


Pe lângă dialogul constructiv și demonstrațiile culinare, conferința va oferi și o oportunitate de networking profesional și antreprenorial. Participanții vor putea întâlni alți profesioniști din domeniu și vor putea să își extindă rețeaua de contacte. De asemenea, vor avea șansa să se întâlnească cu furnizori de servicii și furnizori de echipamente pentru evenimente, ceea ce poate fi deosebit de util pentru dezvoltarea afacerilor.


Conferința salilor de evenimente este un eveniment important pentru profesioniștii din domeniu și oferă ocazia de a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din industrie. Participanții vor pleca cu o multitudine de idei noi, sfaturi și contacte valoroase, care le vor ajuta să își dezvolte afacerile și să își crească nivelul de competență în domeniul lor de activitate.Programul evenimentului


10:30 - 11:00 - Inregistrarea participantilor si welcome coffee

11:00 - 12:30 - Panel de discutii: Trenduri si Inovatii in oferta unei sali de evenimente

  • Experiența de evenimente de calitate superioară

  • Opțiuni gastronomice cu o prezentare minimalistă și porții mai mici in meniurile de evenimente

  • Meniul traditional intre trecut si viitor.

  • Inovatii si Trenduri, Responsabilitatea față de mediu, evitarea risipei alimentare și utilizarea ingredientelor sezoniere.

12:30 - 13:15 - Pauza de masa, coffee Break & Networking

13:15 - Demonstratii culinare, trenduri de plating si texturi inovative

  • Gustari reci pentru evenimente

  • Preparate din peste

  • Fel principal intre trecut si viitor

  • Desert & monoportii.

Conferinta va avea loc in data de 11 aprilie, incepand cu ora 11:00, la Hotel Novotel din Capitala. Intrarea este gratuita pentru reprezentantii salilor de evenimente, hoteluri, restaurante sau firme de catering si se face pe baza de inscriere! Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a va inscrie participarea la acest eveniment.


Evenimentul este organizat de catre Top Hospitality Romania in colaborare cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania, fiind sustinut de catre partenerii de la CELLI Romania, Unilever Food Solutions si Asociatia Furnizorilor din Industria Nuntilor.