top of page

Gastronomia franceza va fi sarbatorita timp de trei zile la Bucuresti

Evenimentul “Fête de la Gastronomie” este organizat cu scopul de a valoriza arta culinara si a sensibiliza publicul larg sa consume produse de calitate.

Fête de la Gastronomie

Douazeci de restaurante, hoteluri, wine bars, patiserii si supermarketuri vor participa la evenimentul “Fête de la Gastronomie” in perioada 26-28 septembrie prin degustari de vin, ateliere de oenologie, oferte la produsele de origine franceza in lanturile de retail, meniuri personalizate in restaurante.


Institutul Francez din Romania isi va deschide portile in zilele de 27-28 septembrie si va propune expozitii tematice, proiectii de filme dedicate gastronomiei, degustari de produse cu specific frantuzesc etc.

Evenimentul “Fête de la Gastronomie” este organizat de Camera de Comert Franceza in Romania, Ambasada Frantei in Romania, Institutul Francez si UBIFRANCE.


Initiata in Franta in 2011, pentru a sarbatori intrarea in patrimoniul UNESCO a gastronomiei franceze, aceasta initiativa doreste sa valorizeze produsele de la samanta la farfurie, modul lor de preparare, de prezentare , precum si toate serviciile care s-au dezvoltat in jurul acestei arte.


“Fête de la Gastronomie” s-a raspandit si la nivel international, pentru a promova produsele frantuzesti atat in randul expertilor, cat si in randul publicului larg.


Mai multe informatii despre aceasta initiativa sunt disponibile aici: www.facebook.com/fete.gastronomie.roumanie


sursa: Foodanbar.ro


Comentários


Pentru parteneriate sau colaborari

Persoana de contact: Laurenţiu Mâță

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Ce îi trebuie unui bucătar șef bun? - Stiri Horeca - Stiri din Ospitalitate - Pe-plus.ro

Ce îi trebuie unui bucătar șef bun? - Stiri Horeca - Stiri din Ospitalitate - Pe-plus.ro

© 2010 - 2025 Top Hospitality
bottom of page