top of page

31 Mai 2021, Mamaia, Constanta

Afis-_-Cupa-Marea-Neagra-in-Arta-Culinar

       Top Hospitality Romania alături de Sponsorul Principal CELLI si in parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism si Asociația Patronala RESTO Constanta, va invita la primul concurs culinar din anul 2021 dedicat bucătarilor si cofetarilor profesioniști

       Concursul se dorește a fi semnalul unui nou început in ceea ce privește mediul competitional culinar din Romania, si va reuni la malul Marii Negre, cei mai talentați bucătari si cofetari profesioniști din Dobrogea. Competiția va avea trei categorii disponibile si invita toți profesioniști sa se înscrie. 

Alături ne noi in acest proiect competitional ii avem pe:

  • Asociația Patronala RESTO Constanta, cea mai mare asociație patronala din Constanta, cu peste 100 de membri activi, reprezentanți ai celor mai importante hoteluri si restaurante. 

Afis-Cupa-Carpatilor-02.png

       Top Hospitality Romania alături de Sponsorul Principal CELLI si in parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, Kronwell Hotel, Culinary Arts School Brasov si KIMBO Romania, va invita la concursul culinar "Cupa Carpatilor in Arta Culinara" dedicat bucătarilor si cofetarilor profesioniști

       Concursul se dorește a fi semnalul unui nou început in ceea ce privește mediul competitional culinar din Romania, si va reuni la Brasov, cei mai talentați bucătari si cofetari profesioniști ai momentului. Competiția va avea trei categorii disponibile si invita toți profesioniști sa se înscrie. 

Alături ne noi in acest proiect competitional ii avem pe:

​​

  • Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, cu o activitate de 50 de ani in domeniul promovarii valorilor culinare romanesti si a profesionstilor din gastronomie, ANBCT este in acest moment, cea mai mare asociatie de bucatari si cofetari profesionsiti din Romania. 

  • Culinary Arts School Brasov: Scoala de arta culinara si gastronomie fondata si condusa de catre Chef Georgy Valery

  • Kronwell Hotel: Hotelul de 4 stele superior Kronwell Brasov are un restaurant à la carte elegant, facilități ultramoderne și WiFi gratuit. 

  • Kimbo Romania: Kimbo reprezinta traditia cafelei napoletane. De la selectia atenta a celor mai bune boabe verzi pana la abilitatea de a combina origini din peste 50 de tari diferite, Kimbo promite sa ofere pasiune si savoare in fiecare ceasca de cafea. 

Afis Cupa Transilvaniei mic.png

   Top Hospitality Romania alături de Sponsorul Principal CELLI si in parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, va invita la concursul culinar "Cupa Transilvaniei in Arta Culinara" dedicat bucătarilor si cofetarilor profesioniști. ​

       Concursul este semnalul unui nou început in ceea ce privește mediul competitional culinar din Transilvania, si va reuni in orasul Cluj-Napoca, cei mai talentați bucătari si cofetari profesioniști ai momentului. Competiția va avea doua categorii disponibile si invita toți profesioniști sa se înscrie. 

Alături ne noi in acest proiect competitional ii avem pe:

​​

  • CELLI, partenerul nostru de incredere in competitiile culinare. Sistemele de filtrat si imbuteliat apa Celli asigura o sursa inepuizabila de apa plata si carbogazoasa rece ce poate fi imbuteliata in sticle reutilizabile.

  • Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, cu o activitate de 50 de ani in domeniul promovarii valorilor culinare romanesti si a profesionstilor din gastronomie, ANBCT este in acest moment, cea mai mare asociatie de bucatari si cofetari profesionsiti din Romania. 

  • Kimbo Romania: Kimbo reprezinta traditia cafelei napoletane. De la selectia atenta a celor mai bune boabe verzi pana la abilitatea de a combina origini din peste 50 de tari diferite, Kimbo promite sa ofere pasiune si savoare in fiecare ceasca de cafea. 

logo TOPHOSPITALITY 2014-2.png

       Top Hospitality Romania alături de Sponsorul Principal CELLI si in parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism si Autoritatile Locale din Orasul Bucuresti, va invita la concursul culinar "Finala Cupei Romaniei in Arta Culinara" dedicat bucătarilor si cofetarilor profesioniști

Mai multe informatii in curand!

bottom of page