top of page
banner transparent.png

Cel mai mare eveniment national de afaceri  dedicat industriei de Street Food din Romania

Street Food Business Conference

   Street Food Business Conference este un eveniment important pentru industria de Street Food din Romania, fiind o ocazie excelenta pentru antreprenorii din aceasta industrie sa se intalneasca cu alti actori importanti din domeniu. Conferinta aduna laolalta sute de vendori de food truck-uri, organizatori de evenimente de tip street food si furnizori de servicii si produse specifice acestei activitati.

Pentru antreprenorii care activeaza in acest domeniu, Street Food Business Conference ofera oportunitatea de a-si promova afacerea, de a invata de la alti specialisti din industrie si de a descoperi noi tehnici de dezvoltare a afacerii. Acest eveniment ofera de asemenea un cadru perfect pentru networking, unde antreprenorii isi pot face noi contacte si isi pot dezvolta relatii cu alti actori din domeniu.

Organizatorii conferintei asigura o gama larga de activitati, inclusiv prezentari si discutii despre cele mai recente tendinte din industria de Street Food, seminarii despre managementul afacerii si marketing, precum si prezentari de produse si servicii din partea furnizorilor de echipamente si ingrediente. Pe langa beneficiile de business pe care le ofera, Street Food Business Conference este si un eveniment distractiv si atractiv, cu o multitudine de preparate delicioase oferite de vendorii de food truck-uri prezenti la eveniment. Este o ocazie excelenta pentru vizitatori de a experimenta o varietate de mancaruri de strada si de a descoperi noi preferinte culinare.

In concluzie, Street Food Business Conference este un eveniment important pentru antreprenorii din industria de Street Food din Romania, oferind oportunitatea de a invata, de a se conecta cu alti specialisti din domeniu si de a-si dezvolta afacerea. Este un eveniment distractiv si delicios, care merita cu siguranta sa fie luat in considerare de catre oricine activeaza in acest domeniu sau este interesat sa descopere mai multe despre el.

Galerie cu inagini de la editiile anterioare

Anul 2022
Editia numarul 5
Locatie: Restaurant Pescarus

Anul 2021
Editia numarul 4
Locatie: Restaurant Pescarus

Anul 2020

Editia numarul 3

Locatie: Arcub Lipscani

Anul 2018

Editia numarul 2

Locatie: Hotel Novotel

Anul 2017

Editia numarul 1

Locatie: Hotel Intercontinental

Pentru propuneri de parteneriate sau colaborari:

Pesoana de contact: Laurenţiu Mâță

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Mobil: 0726671227

bottom of page