top of page


Cât ar trebui să cheltuie hotelierii pe marketing în 2026? Lecții din date reale și comparații cu alte industrii
Având în vedere că se apropie cu pași repezi sezonul bugetar 2026 în industria ospitalității, nu este prea târziu să comparăm...


Mastering the Art of Plating: un webinar gratuit dedicat artei plating-ului culinar
Webinar Gratuit: Îmbunătățește Experiența Culinară prin Arta Prezentării Suntem încântați să vă prezentăm un eveniment online de excepție...


Marketing restaurante: 3 strategii eficiente pentru a atrage clienți noi în 2025
Cum pot restaurantele din România să folosească tehnici moderne de marketing pentru a crește vânzările și a atrage un public nou...


Cum influențează algoritmii de social media vizibilitatea restaurantelor în România?
Înțelege modul în care funcționează algoritmii de social media în 2025 și află cum restaurantele din România pot folosi aceste mecanisme...


De la gunoi la strategie: cum transformi risipa alimentară într-un avantaj competitiv în industria HoReCa
Ce pot face restaurantele pentru a reduce risipa alimentară, optimiza food cost-ul și obține un avantaj competitiv real Într-o industrie...


De ce o ciorbă de burtă costă 17 lei în Drumul Taberei și 46 de lei în Centrul Vechi? Cum alegem corect restaurantul în funcție de bugetul disponibil
Reportaj de teren – Top Hospitality România Într-un oraș în care gastronomia urbană este în plină efervescență, iar restaurantele...


Restaurantele de 20 de locuri: noul model de business care schimbă fine dining-ul românesc
Revoluția Restaurantelor de 20 de Locuri în România: Între Pasiune și Pragmatism în fine dining-ul românesc Într-o industrie în care...


Horia Szabo, Conacul Archia: „Ca să faci HoReCa în România, trebuie să fii un pic nebun”
Contextul unui an dificil pentru ospitalitate Industria HoReCa din România traversează unul dintre cei mai complicați ani din ultimul...


Proprietatea datelor în francizele hoteliere: activul invizibil care decide viitorul industriei
Controlul Datelor: Noua Valoare în Industria Hotelieră Modernă În epoca inteligenței artificiale și a hiper-personalizării, valoarea unui...


AI și limitele sale în HoReCa: ce contează cu adevărat pentru clienți în 2025
Transformarea Industriei HoReCa prin Inteligența Artificială: Provocări și Oportunități Industria HoReCa trece printr-o schimbare...


Securitatea cibernetică în hoteluri în 2025: De ce „stack-ul uman” este cheia protecției
Securitatea cibernetică în hoteluri este un aspect central în industria anului 2025 Industria hotelieră este una dintre cele mai expuse...


Studiu HoReCa: românii plătesc mai mult, dar comandă mai puțin
Studiu HoReCa: Impactul Inflației asupra Obiceiurilor de Consum în România: Creșterea Valorii Comenzilor și Scăderea Numărului de Produse...


Turismul românesc, sub presiune în vara 2025: scăderi în sosiri și semnale de alarmă pentru întreaga industrie a serviciilor
Prima lună oficială de vară a adus statistici îngrijorătoare pentru turismul românesc: scăderea sosirilor interne, polarizarea cererii pe...


Starbucks în derivă globală: lecții esențiale pentru industria cafenelelor din România
Starbucks: Al șaselea trimestru consecutiv de scădere După ani de ascensiune continuă și o poziție de referință în cultura globală a...


Cum maximizează hotelurile profitul prin design: Strategii invizibile care schimbă industria ospitalității
Cum optimizează hotelurile fiecare centimetru pătrat și ce lecții poate învăța România Industria hotelieră globală traversează o...


Hotelierii avertizează: fără sprijin legislativ, turismul riscă o prăbușire sistemică
COLAPS SAU REDRESARE? INDUSTRIA HOTELIERĂ ROMÂNEASCĂ CERE MĂSURI URGENTE PENTRU A EVITA PRĂBUȘIREA SISTEMICĂ PÂNĂ ÎN 2026 Într-o perioadă...


De ce investește un studio de design în restaurante și media HoReCa?
Lecții de strategie și influență de la PickTwo HoR eCa Într-o industrie în care experiența completă a clientului a devenit principalul...


Tendințe globale în ospitalitate: lecții pentru România din strategiile europene și americane
În timp ce Europa mizează pe digitalizare și sustenabilitate pentru a reconstrui ospitalitatea, Statele Unite încearcă să mențină ritmul...
bottom of page
