Cupa Marea Neagră în Arta Culinară
5 Mai 2022, Statiunea Olimp, CARNEXPO
In data de 5 Mai, 2022 s-a desfasurat in cadrul evenimentului CARNEXPO din Statiunea OLIMP, a doua editie a competitiei culinare Cupa Marea Neagra in Arta Culinara, organizata de catre Top Hospitality pentru Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania. Concursul a avut ca scop atragerea a cat mai multi bucatari profesionisti intr-o competitie culinara, care sa formeze baza participarii la eventualele concursuri nationale si internationale. In cadrul acestei competitii, echipele inscrise au montat, conform regulamentului inpus, un platou rece festiv pentru 8 persoane +1 farfurie de prezentare.
Clasamentul final a fost urmatorul:
-
Locul 1 - Echipa Bran Moeciu formata din Bejenaru Marinica, Ciobanu Florin si Ciobanu Cristina
-
Locul 2 - Echipa Hotel Vega formata din Onica Liviu, Vasilache Dumitru si Hoarta Elena
-
Locul 3 - Echipa Cherhanaua Complex Rasaritul ( Corbu ) condusa de catre Cruciug Bogdan
Jurizarea competitiei a fost asugurata de catre membri marcanti ai asociatiei noastre.
Aceasta competitie a fost sustinuta de catre partenerii nostri de la Unilever Food Solutions, METRO Romania si CELLI Romania. Le multumim pe aceasta cale pentru premiile puse la dispozitie cat si pentru materia prima ( pestele proaspat ) folosita in display.
Galeria de imagini

Pentru propuneri de parteneriate sau colaborari:
Pesoana de contact: Laurenţiu Mâță
Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro
























